DayTrading: Poniedziałek 18.02.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.02.2013
Co oni tak z tym EJkiem wariują... dawno juz powinien spasc...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
Jeszcze nie czas... Zrobią mały tick i wtedy może spadną..... Już im dużo nie brakuje...szczudlo6 pisze:Co oni tak z tym EJkiem wariują... dawno juz powinien spasc...
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
podpowiada aby grac na spadki do ok 105-106 na długim terminieBOCZEK pisze: cugan, ciekawy jestem co Tobie to woodie mówi o eurjenie

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
cugan pisze:podpowiada aby grac na spadki do ok 105-106 na długim terminieBOCZEK pisze: cugan, ciekawy jestem co Tobie to woodie mówi o eurjenie

Nie rozumiem.. Co było wyżej niż skala na moim wykresie????richard.cali pisze:dobrze, ale to było wyżej niż skala na twoim wykresie.Chris.ldn pisze:Raczej w górę ale nie za wysoko.....
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
Jak myślicie zamkniemy dzisiaj lukę na USD/JPY ?
cugan zadecydował za ministra finasów i BOJNowy123 pisze:cugan pisze:podpowiada aby grac na spadki do ok 105-106 na długim terminieBOCZEK pisze: cugan, ciekawy jestem co Tobie to woodie mówi o eurjenie![]()
![]()

moim zdaniem jak zjada ponizej 93,80 to moze zamknac nie tylko luke...Philips pisze:Jak myślicie zamkniemy dzisiaj lukę na USD/JPY ?
EJ fibo czasowe czas na jakis ruch
Ostatnio zmieniony 18 lut 2013, 13:57 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
cieżki temat, obie pary w dolnej bandzie kanału wzrstowego, edek jak by zrobił korektę, jamnik jak by mu sie dopiero należała
eda bym widział gdzieś tak 1,31 do 1,295
ale to 1,295 to mogło by już sugerować jakieś może nie spadki ale bardziej konsolę
eda bym widział gdzieś tak 1,31 do 1,295
ale to 1,295 to mogło by już sugerować jakieś może nie spadki ale bardziej konsolę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2013, 14:01 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!