nubi1980 pisze:Będzie odbicie od 1,3400 i na południe ruszy w kierunku 1,2800atlanticos pisze:edek H1...wtajemniczeni wiedzą o co chodzi...
nikt nie twierdzi że tak nie będzie...ale na razie interesuje mnie najbliższe kilka godzin
nubi1980 pisze:Będzie odbicie od 1,3400 i na południe ruszy w kierunku 1,2800atlanticos pisze:edek H1...wtajemniczeni wiedzą o co chodzi...
hehe az mi sie przypomniały stare złe czasyatlanticos pisze:edek H1...wtajemniczeni wiedzą o co chodzi...
a co to jest wykres liniowy?rafmax pisze:hehe az mi sie przypomniały stare złe czasyatlanticos pisze:edek H1...wtajemniczeni wiedzą o co chodzi...sprobuj to samo zaprezentowac na wykresie liniowym
PS: E/CHF wyglada dobrze na short ze strefy 1,2340-65. ktos wzial, albo planuje?
a takie tam bazgrołyatlanticos pisze:a co to jest wykres liniowy?rafmax pisze:hehe az mi sie przypomniały stare złe czasyatlanticos pisze:edek H1...wtajemniczeni wiedzą o co chodzi...sprobuj to samo zaprezentowac na wykresie liniowym
PS: E/CHF wyglada dobrze na short ze strefy 1,2340-65. ktos wzial, albo planuje?
uważaj bo jak się Mario odezwie to możemy wystartować jak z Canaveralrafmax pisze:
a takie tam bazgroły
a tak powaznie to niech go daja w koncu chociaz na 1,3395 bo nuda wieje
dobrze, ale to było wyżej niż skala na twoim wykresie.Chris.ldn pisze:Raczej w górę ale nie za wysoko.....