DayTrading: Piątek 15.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 15.02.2013
Ja zgarnąłem dzisiaj 14 pipsów na edku, więcej nie robię, nie czuję się na siłach. Lepiej zrobię jak pójdę się pouczyć łaciny, bo pojutrze egzamin 

cajto pisze:Warto zerkać na Golda - jesteśmy na ważnym wsparciu i raczej długo tam siedzieć nie będziemy, także większe ruchy przed nami. Ciężko mi uwierzyć w marazm do końca dnia na takim poziomie po wejściu Yankee Boys.
Fajny poziom do zakupów ;-)
- atlanticos
- Maniak
cajto pisze:Warto zerkać na Golda - jesteśmy na ważnym wsparciu i raczej długo tam siedzieć nie będziemy, także większe ruchy przed nami. Ciężko mi uwierzyć w marazm do końca dnia na takim poziomie po wejściu Yankee Boys.
Na złocie rzeczywiście bardzo dobry poziom na L-kę
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Chyba jeszcze nie czas 1615 1622 tam może byc dobre wejście.....atlanticos pisze:cajto pisze:Warto zerkać na Golda - jesteśmy na ważnym wsparciu i raczej długo tam siedzieć nie będziemy, także większe ruchy przed nami. Ciężko mi uwierzyć w marazm do końca dnia na takim poziomie po wejściu Yankee Boys.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
atlanticos pisze:cajto pisze:Warto zerkać na Golda - jesteśmy na ważnym wsparciu i raczej długo tam siedzieć nie będziemy, także większe ruchy przed nami. Ciężko mi uwierzyć w marazm do końca dnia na takim poziomie po wejściu Yankee Boys.
juz od 11 jest u mnie L

na EU spodziewam sie reakcji w doł z poziomu 1,3325
- wesoly mis
- Gaduła
Piątek to realizacja zysków więc dziś nie ma co analizować.
Pora na drinka i odpoczynek.
Poniedziałek wieczorem jest OK.
Pora na drinka i odpoczynek.
Poniedziałek wieczorem jest OK.
- richard.cali
- Pasjonat
Rafmax Twoje S-ki na edku są na odstrzał...Ponury Żniwiarz nadchodzi 

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

richard.cali pisze:Rafmax Twoje S-ki na edku są na odstrzał...Ponury Żniwiarz nadchodzi
Gadałem z nim rano, mowił ze dzis ma Elki gnebic cały dzien

- wesoly mis
- Gaduła
Oj richard, trza zejść ze 20 pipsów poniżej 1.33 aby nabrać jakiegoś rozpędu w górę. Tak naprawdę to 1.3370 może dać kopa.richard.cali pisze:Rafmax Twoje S-ki na edku są na odstrzał...Ponury Żniwiarz nadchodzi
http://fxtrade.oanda.com/analysis/histo ... pen-orders