DayTrading: Piątek 15.02.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 15.02.2013
Ładnie dał UJ zarobić na eskach przed chwilą, ale wcześniej przyprawił prawie o zawał gdy robilil wyprawę w górę po SL.
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=410478
"RBA Board Member John Edwards Says AUD Is Incredibly High"
Może by tak spróbować na AUD/USD pod to zagrać...
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=410478
"RBA Board Member John Edwards Says AUD Is Incredibly High"
Może by tak spróbować na AUD/USD pod to zagrać...
co robia na e.pln ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

mam l na ej 123,50 wytrzyma CZY LECIMY DZIŚ DALEJ W DÓŁ- widać ze Edek odbija
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
Witam w piątek
Panowie, rzut oka na kabla, po mojemu.
0 10:30 mamy dane z GB, sądząc po prognozach będą to dobre informacje, a po dwóch dniach spadków na G/U, odreagowanie w postaci korekty należy sie jak psu miska.
W tej chwili zblizamy się do dzisiejszego PP, które rysuje się w punkcie 5501, doskonały poziom. Ponadto od wczoraj oscylujemy wokół jednego ze wsparć tygodniowych na poziomie 5510, także zgrupowanie dość silne.
Jeżeli nastąpi odbicie, w ciągu najbliższych 60-90 minut, poparte dobrymi informacjami na temat sprzedaży detalicznej w GB, kabel ukierunkuje się na dzisejszą sesję i do zamknięcia powinniśmy dotrzeć przynajmniej do 5600.
Jakby tego było mało znajdujemy się przy dolnej bandzie kanału spadkowego.
Panowie, rzut oka na kabla, po mojemu.
0 10:30 mamy dane z GB, sądząc po prognozach będą to dobre informacje, a po dwóch dniach spadków na G/U, odreagowanie w postaci korekty należy sie jak psu miska.
W tej chwili zblizamy się do dzisiejszego PP, które rysuje się w punkcie 5501, doskonały poziom. Ponadto od wczoraj oscylujemy wokół jednego ze wsparć tygodniowych na poziomie 5510, także zgrupowanie dość silne.
Jeżeli nastąpi odbicie, w ciągu najbliższych 60-90 minut, poparte dobrymi informacjami na temat sprzedaży detalicznej w GB, kabel ukierunkuje się na dzisejszą sesję i do zamknięcia powinniśmy dotrzeć przynajmniej do 5600.
Jakby tego było mało znajdujemy się przy dolnej bandzie kanału spadkowego.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nowa jakość
Witam
Ja tam nie widze zeby edzio jakos powaznie odbijal. Trzymam swoje S na S&P 500 od 1518 i L usd/chf
dzisiaj weekenduje i spadam do SPA
Ja tam nie widze zeby edzio jakos powaznie odbijal. Trzymam swoje S na S&P 500 od 1518 i L usd/chf
dzisiaj weekenduje i spadam do SPA
Na e/u h4 zaobserwować można InsideBars, IB matka w postaci Pina bara sugeruje spadki, aby nie wchodzić w pozycję w śrdoku układu, można ustawić zlecenie oczekujące pod zakresem - 1.3340 z tp na poziomie 1.3295. SL powyżej zakresu - 1.3375, lub dla bardziej odważnych - pośrodku zakresu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nowa jakość
co sie dzieje takie wyskoki!!
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
Weidmann mówi EBC nie będzie obniżać stopy procentowe tylko do osłabienia euro
Chyba przez to
Chyba przez to
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG
znowu zaczynają mieszać... Jeszcze SuperMario palnie coś przed południem i edzio znowu wyskoczy poza plan
- MowmiSasiad
- Pasjonat
Gra ktoś na złocie? Ja wszedłem w kupno po 1633$ za uncję. Zastanawiam się kiedy wychodzić, bo obawiam się, że po wzroście będzie wracać i będzie można znowu nabrać L-ek.