DayTrading: Czwartek 14.02.2013
Re: DayTrading: Czwartek 14.02.2013
uwazac bo USRAKI meiszaja na Indeksach
atlanticos pisze:dorzuciłem mu jak zszedł jeszcze jedną L-kę - do odważnych świat należy
Teraz jak przebijemy kanał na m30 który podałem wcześniej to szybujjemmy....

Bylo lizanie 1.5480 tak jak mowilem ?
bylo ;-)
bylo ;-)
atlanticos pisze:dorzuciłem mu jak zszedł jeszcze jedną L-kę - do odważnych świat należy
własnie widzielismy piekny fake na kablu. wycinka i natychmiastowy powrot
- atlanticos
- Maniak
mam nadzieję że kabel już się zerwał z łańcucha
powinien teraz zacząć gryźć S-ki, choć znając jego możliwości to może połknąć razem z butami jak zaatakuje 
ładnie się kabel zabawił ze stopkami... jak zawsze...chyba żadna inna para tak nie wycina jak ta
a ponieważ to fibo D1 to pozostaje pytanie gdzie jest sufit...bo na pewno nie zobaczymy go dzis czy jutro...raczej przyszły tydzień i minimum 100 pipsów, a maks to okolice 1,58 jak pisałem wcześniej...stochastic h1, h4, d1, w1 na dole wiec ma pole do popisu kabelek... oczywiscie to moja teoria i sugeruje sie nia tylko ten kto chce

ładnie się kabel zabawił ze stopkami... jak zawsze...chyba żadna inna para tak nie wycina jak ta
a ponieważ to fibo D1 to pozostaje pytanie gdzie jest sufit...bo na pewno nie zobaczymy go dzis czy jutro...raczej przyszły tydzień i minimum 100 pipsów, a maks to okolice 1,58 jak pisałem wcześniej...stochastic h1, h4, d1, w1 na dole wiec ma pole do popisu kabelek... oczywiscie to moja teoria i sugeruje sie nia tylko ten kto chce
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, 16:37 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
atlanticos pisze:mam nadzieję że kabel już się zerwał z łańcuchapowinien teraz zacząć gryźć S-ki, choć znając jego możliwości to może połknąć razem z butami jak zaatakuje

niech pojdzie gdzie w okolice 1,5520 i biore na BE
mówisz i maszrafmax pisze:atlanticos pisze:mam nadzieję że kabel już się zerwał z łańcuchapowinien teraz zacząć gryźć S-ki, choć znając jego możliwości to może połknąć razem z butami jak zaatakuje
ładnie się kabel zabawił ze stopkami... jak zawsze...chyba żadna inna para tak nie wycina jak ta![]()
niech pojdzie gdzie w okolice 1,5520 i biore na BE
gold gleba???
Dlaczego gaz tak spada?
Skusiłem się na 20k kontraktów po 3,18. Jakieś dobre przeczucie mam.
Skusiłem się na 20k kontraktów po 3,18. Jakieś dobre przeczucie mam.
Dzisiaj 1,5580+- na kablu i póżniej delikatna korekta a jutro ciąg dalszy wzrostów do poziomu 1,5670+-
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".