DayTrading: Czwartek 14.02.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 15 lut 2013, 00:29

Wzrost
11
22%
Bez zmian
5
10%
Spadek
34
68%

Liczba głosów: 50

rafmax
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 14.02.2013

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

mvmaniek pisze:
atlanticos pisze:moje założenie na kablu pokazywałem dziś...i dopóki nie pęknie dół to trzymam się tych założeń... a każdy ma prawo do innych bądź też podobnych... ale... skoro 90% obstawia dalsze spadki to jestem dobrej myśli ;) ryzyko niewielkie ale potencjalny zysk olbrzymi

ja chyba popieram ze ejek pojdzie do góry. spadnie jeszcze do ok 125.000 a potem strzeli do gory. Zadko gram na tej parze a wrecz wogole ale z at mi tez wynika ze poleci w gore. coz popatrze sobie tylko bo pakowac sie w l-ki nie bede.

???
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
Nowy500
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Nowy500 »

mvmaniek pisze: ja chyba popieram ze ejek pojdzie do góry. spadnie jeszcze do ok 125.000 a potem strzeli do gory. Zadko gram na tej parze a wrecz wogole ale z at mi tez wynika ze poleci w gore. coz popatrze sobie tylko bo pakowac sie w l-ki nie bede.

zobacz czy monitora nie masz do gory nogami bo ejek chyba wzrosnie do 125 ? wedlug twojej teorii ;)
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

rafmax pisze:
mvmaniek pisze:
atlanticos pisze:moje założenie na kablu pokazywałem dziś...i dopóki nie pęknie dół to trzymam się tych założeń... a każdy ma prawo do innych bądź też podobnych... ale... skoro 90% obstawia dalsze spadki to jestem dobrej myśli ;) ryzyko niewielkie ale potencjalny zysk olbrzymi

ja chyba popieram ze ejek pojdzie do góry. spadnie jeszcze do ok 125.000 a potem strzeli do gory. Zadko gram na tej parze a wrecz wogole ale z at mi tez wynika ze poleci w gore. coz popatrze sobie tylko bo pakowac sie w l-ki nie bede.

???
:mrgreen: kolega sie chyba zakręcił
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

mvmaniek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mvmaniek »

mialo byc ze spadnie do 124.000 ;p

Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad »

a skąd masz takie ciekawe wyliczenia?

Mój broker daje mi dokładne info ile % z JEGO klientów jest na długo/krótko i specjalnie po przeczytaniu Twojego posta sprawdziłem jak to u niego jest. Wynik mnie wcale nie zaskoczył, bo 67% kopiących się z trendem jest na długo na kablu.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

i zaczyna sie podciaganie SP500 :) a za nim EUR USD a za nim EUR JPY

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

MowmiSasiad pisze:
a skąd masz takie ciekawe wyliczenia?

Mój broker daje mi dokładne info ile % z JEGO klientów jest na długo/krótko i specjalnie po przeczytaniu Twojego posta sprawdziłem jak to u niego jest. Wynik mnie wcale nie zaskoczył, bo 67% kopiących się z trendem jest na długo na kablu.
chodziło mi o to że poza jednym wyjątkiem nie usłyszałem tu na forum o możliwościach wzrostu a raczej każdy 1.53 obstawia...statystyki brokerów znam...sam je oglądam... a 90% to był po prostu żarcik dotyczący forum

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Z innej perspektywy dół właśnie poszedł w drzazgi. Co to za cyferki na Twoim screenie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

cajto pisze:
Z innej perspektywy dół właśnie poszedł w drzazgi. Co to za cyferki na Twoim screenie?
skoro pokazujesz perspektywe W1 to nie sadzisz ze wypadaloby poczekac na zamkniecie tej swiecy?? Tydzień nie kończy sie w czwartek.... jak dla mnie fibo 161.8 nadal trzyma... rynek zweryfikuje

puści fibo - założenia nieaktualne i bawimy się dalej w innym miejscu i czasie...ale dopoki trzyma perspektywa silniejszego odbicia jest aktualna jak dla mnie
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, 16:02 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

ja sie zarz na kablu nie odbijemy od trojkata i nie poszybujemy w dół to jest szansa na wzrosty ;)

a co do fibo to u mnie trzyma idealnie - przebite tylko o 1 pips
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, 16:05 przez rafmax, łącznie zmieniany 1 raz.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Zablokowany