124.00 nic nie ma - 123.60-70 i UPyar68 pisze:124.00 bedzie boom ?
juz mnie eski uwierają - chyba wylacze kompa
korci mnie żeby po 3.1450 usd/pln tłusta S-kę zapodac
124.00 nic nie ma - 123.60-70 i UPyar68 pisze:124.00 bedzie boom ?
juz mnie eski uwierają - chyba wylacze kompa
jak kupie to nie drozej jak 1.2490, i tak zaraz tam zleci...atlanticos pisze:wszystko leci a kabel stoi...ja Ci mówie Rysiek - nie zlecirichard.cali pisze:tak, cisza przed burzą, ważny moment, i albo żaba wyłazi z L na kablu, albo całe depo na obrone tego wsparcia, oparcia...spontfx pisze:Troche spokojuha ha
ostatnia szansa na L
ewentualnie jeśli s-ka to na usd/chf bo pięknie górną bandę kanału obija
jesli juz koniecznie chcesz tak ostro pod prad to proponuje 1,2260 z sl 10 pipsspontfx pisze:jeszcze raz L 1.2283spontfx pisze:na kiwi ladnie wybili szczyt na dziennym podaz ma szanse aby podkreslic teraz swoja obecnosc
e/ch L 1,2288 SL 1.2279
juz sie modleatlanticos pisze:złoto już ruszyło wiec zaraz S-ki zaczna sie modlic
ciekawy punkt widzenia, bo dużo osób szuka wsparcia powyżej tego poziomu.aod pisze:Patrzę na Bollingera na edku D1 i zastanawiam się, czy edek dojdzie do dolnej bandy... i czy odbije.
może sama modlitwa nie pomoc.... telefon do banksterów i płacz, szlochaj - może sie zlitująspontfx pisze:juz sie modleatlanticos pisze:złoto już ruszyło wiec zaraz S-ki zaczna sie modlic
o moje L na e/chf i usd/chf
narazie jestem na plus SL 1.2274rafmax pisze:jesli juz koniecznie chcesz tak ostro pod prad to proponuje 1,2260 z sl 10 pipsspontfx pisze:jeszcze raz L 1.2283spontfx pisze:na kiwi ladnie wybili szczyt na dziennym podaz ma szanse aby podkreslic teraz swoja obecnosc
e/ch L 1,2288 SL 1.2279
na usd/chf mam juz taki zysk ze mnie moga pocalowac w cztery literyatlanticos pisze:może sama modlitwa nie pomoc.... telefon do banksterów i płacz, szlochaj - może sie zlitująspontfx pisze:juz sie modleatlanticos pisze:złoto już ruszyło wiec zaraz S-ki zaczna sie modlic
o moje L na e/chf i usd/chf