DayTrading: Czwartek 14.02.2013
Re: DayTrading: Czwartek 14.02.2013
Kiwi po danych wczoraj podawalem graliscie cos 

Może, dolna granica jest dość szerokapr7emo pisze:widzę że 1,535 może być wsparciem
nowa jakość
co oni z tym zjazdem, gospodarka im się rozwija, niedawno ogłosili że nie będą drukować, no tak ale było to już na daleko posuniętej fali spadkowej, kasa do euro z gbp też jakoś nie płynie, ciężko znaleźć zależności wpływające na tą paręrafmax pisze:chyba wczoraj albo we wtorek pisałem ze kabel nie dozna spokoju poki nie przywita sie z 1,53. poza tym wrocił on do pierwotnego kanału spadkowego w ktorym znajdował sie cały styczen.
reasumujac, w tej chwili na longi sie nie pisze, czekam natomiast jak wroci 1,5580 zeby sprzedac
eLka na edku closed :]
teraz polowanie na S
pr7emo pisze:co oni z tym zjazdem, gospodarka im się rozwija, niedawno ogłosili że nie będą drukować, no tak ale było to już na daleko posuniętej fali spadkowej, kasa do euro z gbp też jakoś nie płynie, ciężko znaleźć zależności wpływające na tą paręrafmax pisze:chyba wczoraj albo we wtorek pisałem ze kabel nie dozna spokoju poki nie przywita sie z 1,53. poza tym wrocił on do pierwotnego kanału spadkowego w ktorym znajdował sie cały styczen.
reasumujac, w tej chwili na longi sie nie pisze, czekam natomiast jak wroci 1,5580 zeby sprzedac
eLka na edku closed :]
teraz polowanie na S
nie wiem, ja na fundamentach sie nie znam i sie nimi mało interesuje. ale jakos w styczniu wstawiałem tu na forum załacznik z mozliwa formacja na GU z pkt widzenia TF W/M. wydaje sie mało realistyczny ale jak jakies trupy wypadna z szafy to kto wie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na ropie swego czasu był podobny obraz rynkurafmax pisze:nie wiem, ja na fundamentach sie nie znam i sie nimi mało interesuje. ale jakos w styczniu wstawiałem tu na forum załacznik z mozliwa formacja na GU z pkt widzenia TF W/M. wydaje sie mało realistyczny ale jak jakies trupy wypadna z szafy to kto wie
jak ma być głębszy zjazd, to by oznaczało, iż dolar będzie się sporo umacniał w krótkim czasie
-- Dodano: czw 14-02-2013, 10:21 --
może planują fajerwerki na kablu

to teraz edek do kolejnego małego? przystanku @ 1,3333 ?
bo 1,3368 raczej przejda
bo 1,3368 raczej przejda
jak twojw S na u/p?pr7emo pisze:na ropie swego czasu był podobny obraz rynkurafmax pisze:nie wiem, ja na fundamentach sie nie znam i sie nimi mało interesuje. ale jakos w styczniu wstawiałem tu na forum załacznik z mozliwa formacja na GU z pkt widzenia TF W/M. wydaje sie mało realistyczny ale jak jakies trupy wypadna z szafy to kto wie
jak ma być głębszy zjazd, to by oznaczało, iż dolar będzie się sporo umacniał w krótkim czasie
-- Dodano: czw 14-02-2013, 10:21 --
może planują fajerwerki na kablu
E J 125 widze ze bronic im sie zachcialo