XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

canissapiens
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: canissapiens »

Janek Trader pisze:canissapiens
Reklamuj i daj znać jak się zakończyło!
No to już mam odpowiedź - np. na złocie 21 marca br. była mała płynność i spread został podwyższony z 80 do 500. Ale, z tego co się dowiedziałem, nie powinienem się martwić, bo na innych platformach był spread nawet 25000. Czyli na drzewo. Wniosek prosty - nie ma szansy na średnio/długoterminowe inwestowanie w metale, bo w takiej sytuacji to można wyzerować każde konto. Chyba, żeby inwestować w 0.1 lota przy depozycie 100K PLN

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

canissapiens pisze:
Janek Trader pisze:canissapiens
Reklamuj i daj znać jak się zakończyło!
No to już mam odpowiedź - np. na złocie 21 marca br. była mała płynność i spread został podwyższony z 80 do 500. Ale, z tego co się dowiedziałem, nie powinienem się martwić, bo na innych platformach był spread nawet 25000. Czyli na drzewo. Wniosek prosty - nie ma szansy na średnio/długoterminowe inwestowanie w metale, bo w takiej sytuacji to można wyzerować każde konto. Chyba, żeby inwestować w 0.1 lota przy depozycie 100K PLN

z 80 na 500 ?? Po**bało ich ?? Jakim cudem jeszcze siedzicie u tego brokera ? jakoś u Mojego jak cały czas było 80 na złocie tak było cały czas i nic nie zmieniali.
Ten broker to gorzej niż paranoja.

Trading.Master
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Trading.Master »

na innych platformach 25000 pipsów :D:D:D:D przy ich kontraktach byłoby to "jedyne" 172.500 zł za otwarcie/ zamknięcie pozycji. buahhahaha, dawno sie tak nie usmiałem. komu oni taki bajki sprzedają, chyba rzeczywiście mają nóż na gardle...
---------- Listen to the message of the market -------------

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

Moze noza to nie maja ale nagrody kosztuja.

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

MrYogi pisze:jakoś u Mojego jak cały czas było 80 na złocie tak było cały czas i nic nie zmieniali.
u jakiego?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Janek Trader pisze:
MrYogi pisze:jakoś u Mojego jak cały czas było 80 na złocie tak było cały czas i nic nie zmieniali.
u jakiego?
Admiral Markets

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

canissapiens pisze:Była 4 rano, nie mogłem spać, siedziałem przed kompem. Aktywność na rynku zerowa - zwłaszcza na metalach, na walutach nawet coś się dzieje. Nagle kurs złota zmienił się o ok. 2000 pipsów. Oczywiście pozycję mi zamknęło
Mógłbyś podać szczegóły (long czy short i o której z minutami i po jakiej cenie) lub zapodać wykres.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

zeusik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zeusik »

he he he...dojonko ładne. I co na to powiecie?

Codziennie zawieszaja handel soją bo przekroczono limit, nie rozumiem, czemu nie zwieksza spreadu? aa to ta reklama , niskie spready, tylko ch...j z tego jak grac na nich nie mozna!

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

Ja gram i nie mam zadnych problemow.

canissapiens
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: canissapiens »

Janek Trader pisze:
canissapiens pisze:Była 4 rano, nie mogłem spać, siedziałem przed kompem. Aktywność na rynku zerowa - zwłaszcza na metalach, na walutach nawet coś się dzieje. Nagle kurs złota zmienił się o ok. 2000 pipsów. Oczywiście pozycję mi zamknęło
Mógłbyś podać szczegóły (long czy short i o której z minutami i po jakiej cenie) lub zapodać wykres.
Był to short. Nie wiem czy znajdę, bo w międzyczasie przeinstalowałem oprogramowanie, nie wiem, czy będę miał dane historyczne. Generalnie spróbuję poszukać choć ze słabą nadzieją.

ODPOWIEDZ