a co spowodowało ze tak zlecial nisko? byly jakies tego przeslanki? chce wiedziec na przyszlosc? jakies dane padly? czy jak ? prosze o odp.pr7emo pisze:trochę poniżej low zleciał, podniesie się i oczepiemvmaniek pisze:co takiego stało się na jenie ze tak spadł ?
ktos mi wyjasni bo ja zielony jeszcze jestem
DayTrading: Wtorek 12.02.2012
Re: DayTrading: Wtorek 12.02.2012
to fajnego masz brokeraspeedpips pisze:POŚLIZG NA 168,3 PIPSA ZŁAPAŁEMblesS pisze:Polecam samouczek do platformy mt4. Jaki slippage?speedpips pisze:CI Z ADMIRALA TO SĄ pi pi pi pi pi - CAŁY CZAS ZŁA CENA I ZŁA CENA - CO ZA WIOCHA I WIOCHMENI !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dziś dał ci fory ale w innych przypadkach niepewność będzie na twoją niekorzyść
Nowy123 pisze:blesS pisze:Polecam samouczek do platformy mt4. Jaki slippage?speedpips pisze:CI Z ADMIRALA TO SĄ pi pi pi pi pi - CAŁY CZAS ZŁA CENA I ZŁA CENA - CO ZA WIOCHA I WIOCHMENI !!!!!!!!!!!![]()
![]()
polecam zmienic brokera

Już o tym myślę i tylko Dukas Europe jak na moje.
zaraz test ponowny 125Kundziu pisze:speedpips pisze:CI Z ADMIRALA TO SĄ pi pi pi pi pi - CAŁY CZAS ZŁA CENA I ZŁA CENA - CO ZA WIOCHA I WIOCHMENI !!!!!!!!!!!![]()
![]()
Na EJ 2xL u mnie już prauje, na Edku również.. Wejście z palca bez problemu.

obecnie trwa meeting grupy G7 i Rosjimvmaniek pisze:a co spowodowało ze tak zlecial nisko? byly jakies tego przeslanki? chce wiedziec na przyszlosc? jakies dane padly? czy jak ? prosze o odp.pr7emo pisze:trochę poniżej low zleciał, podniesie się i oczepiemvmaniek pisze:co takiego stało się na jenie ze tak spadł ?
ktos mi wyjasni bo ja zielony jeszcze jestem
poruszają temat dodrukowania pieniądza, uznając to za "wojnę walutową"
rano ogłaszali komunikat aby rynek jakoś to zinterpretował
rynek zrobił to na swój sposób ale nie po intencji tej grupy G7 i teraz podają dodatkowe informację że komunikat dotyczył Jena
wziąłem eurpln na high

Ostatnio zmieniony 12 lut 2013, 15:16 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
- pl-samurai
- Pasjonat
Bedzie dzisiaj jeszcze syte L na EUR/USD
Ktoś ostatnio klikał że nie gra już na edku i ja tak zrobiłem i suuuupeeerrrrr
Teraz EJ i Audi

Teraz EJ i Audi

- atlanticos
- Maniak
ja od jakiegos czasu wszystko byle nie kabel... ta porąbana para mnie tylko wku....wialaspeedpips pisze:Ktoś ostatnio klikał że nie gra już na edku i ja tak zrobiłem i suuuupeeerrrrr
Teraz EJ i Audi![]()
![]()
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv