Tam się powinny wzrosty zatrzymać. Mam tam otwarte zleceniespeedpips pisze:Chyba północ ???Robert pisze:edek z rańca mi przywalił troszeczke ale teraz dał trochę radochy:) Ja widzę poziom docelowy na 13490 i tam jedziemy na południe.
DayTrading: Wtorek 12.02.2012
Re: DayTrading: Wtorek 12.02.2012
Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)
Patrzac na wykres
moim zdaniem nie widze zadnych przeslanek aby kurs zanurkowal dzisiaj ponizej 1.34
trzymajacych S rtuje tylko "modlitwa"
ale to FX tu wszystko jest mozliwe
moim zdaniem nie widze zadnych przeslanek aby kurs zanurkowal dzisiaj ponizej 1.34
trzymajacych S rtuje tylko "modlitwa"

ale to FX tu wszystko jest mozliwe
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
- MowmiSasiad
- Pasjonat
Jeśli pierwsze wynika z drugiego to brzmi jak myślenie życzeniowe ;-)Robert pisze: Tam się powinny wzrosty zatrzymać. Mam tam otwarte zlecenie
Moim zdaniem świeca h1, która się zaraz otworzy przetestuje 1.3465 ale nie przejdzie i dalej południe
A jeszcze mowiac o sobie posiadam m.in L na usd/chf co sie modle zeby rosl
ladnie mozna bylo sprzedawac ale liczylem ze ten wystrzal pojdzie wyzej
przeliczylem sie
ladnie mozna bylo sprzedawac ale liczylem ze ten wystrzal pojdzie wyzej
przeliczylem sie

Zgodzę sie z tobą. Ja co prawda mam tam otwarte zlecenie, ale przygladam się z boku bo wszystko jest możliwe. A do tego jeszcze Mario może zamieszać.MowmiSasiad pisze:Jeśli pierwsze wynika z drugiego to brzmi jak myślenie życzeniowe ;-)Robert pisze: Tam się powinny wzrosty zatrzymać. Mam tam otwarte zlecenie
Moim zdaniem świeca h1, która się zaraz otworzy przetestuje 1.3465 ale nie przejdzie i dalej południe
Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)
do SP500
-- Dodano: wt 12-02-2013, 14:18 --
tyle ze by teraz jakas korekt jeszcze nas czekala lecz nie mozna wykluczyc ze juz jestesmy przy koncu MARACA
-- Dodano: wt 12-02-2013, 14:18 --
tyle ze by teraz jakas korekt jeszcze nas czekala lecz nie mozna wykluczyc ze juz jestesmy przy koncu MARACA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a kolega to rano widział 1,3260?Robert pisze:edek z rańca mi przywalił troszeczke ale teraz dał trochę radochy:) Ja widzę poziom docelowy na 13490 i tam jedziemy na południe.
ja uważam że jest trochę miejsca na dojście do 1.3495-3526 a potem będzie duużo miejsca do zjazdu na co mogą wskazywać wskaźniki takie jak rsi czy stochastic. Ponadto na h4 dolne ograniczenie ichimoku wypada na 1.3526 co może skutecznie zablokować próby podejścia bez ważnych danych działających na dalsze umocnienie euro. Nie możemy również zapomnieć o poziomie 1.35, który jest psychologicznym targetem.
Ale czy uda się nam tam dostać przed ewentualnym zjazdem? trudno powiedzieć, gdyż jakoś mam wrażenie że byczkom sił już brakuje. Ale to tylko moje odczucie...
Ale czy uda się nam tam dostać przed ewentualnym zjazdem? trudno powiedzieć, gdyż jakoś mam wrażenie że byczkom sił już brakuje. Ale to tylko moje odczucie...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
mozliwy scenariusz na najblizsze godziny to odbicie od 1,3429 i ponowny test 1,3465
3 eski na BE jedna sl 1,3470
3 eski na BE jedna sl 1,3470