Strategia Golden Shot

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
zealot
Gaduła
Gaduła

Re: Strategia Golden Shot

Nieprzeczytany post autor: zealot »

To ze strategia ma malo zalozen, nie znaczy ze nie jest strategia
to zbior poboznych zyczen :roll:
zadna strategia
czesto jest tak, ze im prostsza tym lepsza
kto ci nagadal takich glupot? czyli wg tego gra zgodnie z rzutem moneta jawi sie gralem :lol:
ta cala maksyma wyglada atrakcyjnie wlasnie dla ludzi o znikomym poziomie wiedzy. "niewiele umiem, nie musze poswiecac czasu na nauke, nie mam kapitalu, wystarczy 50 dutkow i goldenshot i bede bogaty.." kpisz z nas czy z siebie?
SL=50 pips - nie tak latwo go wyciac
nie ma to znaczenia, gdy nie wiesz co robisz..
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.

Pychu
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Pychu »

@zealot: Niesamowite jak daleko idace wnioski mozna wyciagnac nie wiedzac praktycznie nic o drugiej osobie. Juz teraz zaczynam rozumiec tych, ktorzy przestali sie udzielac na tym forum, bo szkoda im bylo nerwow na hejterow

Wracajac do meritum - jak poczekam na dobry moment i zagram tym systemem, to dam znac.

Awatar użytkownika
zealot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zealot »

widze ze odkryles ten oklepany juz do bolu argument urazonego ego. czesto gdy w temacie pojawiaja sie krytyczne wpisy pada stwierdzenie : "juz wiem czemu ONI was nie lubia" :roll:

to tylko forum i literki w twoim komputerze, a jednak wrazliwosc nie pozwala ci spojrzec na swoja decyzje z samokrytycznym dystansem. Jestes zielony i nie musze cie znac, zeby to okreslic. zwyczajnie widac to po twoich postach. to, ze sie denerwujesz na takie stwierdzenie sugeruje, ze ego masz wyzej niz glowe. Ludzka rzecza jest sie pomylic. Rzecza glupca nie umiec przyznac do bledu.. pewnie myslales, ze trafiles do kolka wsparcia.. wzajemnej adoracji, gdzie rzucisz jakims bzdetem i wszyscy z podziwem zaczna cie poklepywac po plecach mowiac "dobra robota Pysiu". No wiec byles w bledzie. Twoj pomysl nie jest ani madry, ani wyjatkowy. Ameryki nie odkryles. Wielu traderow na to wpadlo, niektorzy nawet probowali.. Komus nawet sie to udalo. Pytanie jakim kosztem i ilu poleglo pozostaje jednak bez odpowiedzi.

na marginesie powiem ci czemu zaawansowani traderzy tu nie pisza. bo za trudna do przyjecia prawde ludzie odplacaja inwektywami..

Zreszta, mnie "to loto" :wink:
Klaniam sie!
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.

ODPOWIEDZ