DayTrading: Piątek 8.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 8.02.2013
Witam
Co prawda jestem nowy na portalu, ale nie w foreksie. Stwierdziłem, że się podłącze do was jako kolejny człowieczek szukający politycznej poprawności w swojej analizie AT
a jeżeli mam się pochwalić jakimś typem to wszedłem w SPX500 (przed sekundą po 1516.15)
SL - 1556.05 (jak coś to zrobię najbardziej kardynalny błąd i go przesunę jakby coś nie szło po mojej myśli)
TP - 1445.16
A co do mnie to już raz płaciłem frycowe... zobaczymy ile razy jeszcze będę musiał.
Postaram się zacząć w przyszłości bardziej angażować w analizę typu której tutaj nawet nie ma ale stwierdziłem, że raz jej brak mi wybaczycie
Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia w pozycjach na weekendy
Co prawda jestem nowy na portalu, ale nie w foreksie. Stwierdziłem, że się podłącze do was jako kolejny człowieczek szukający politycznej poprawności w swojej analizie AT

a jeżeli mam się pochwalić jakimś typem to wszedłem w SPX500 (przed sekundą po 1516.15)
SL - 1556.05 (jak coś to zrobię najbardziej kardynalny błąd i go przesunę jakby coś nie szło po mojej myśli)
TP - 1445.16
A co do mnie to już raz płaciłem frycowe... zobaczymy ile razy jeszcze będę musiał.
Postaram się zacząć w przyszłości bardziej angażować w analizę typu której tutaj nawet nie ma ale stwierdziłem, że raz jej brak mi wybaczycie

Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia w pozycjach na weekendy

Nie targuj się, jeżeli nie masz pieniędzy.
nic dziś nie pokazali, ani powrotu ani większych spadków
Sugeruję się najprostszą analizą świata w postaci zbliżającego się szczytu.
Nie wiem czy to rodzaj arogancji z mojej strony, ale...
skoro jest wysoko to ma z czego spadać a koniunktory nie ma chyba aż takiej by przebijać nie wiadomo jak ten pułap.
Nie wiem czy to rodzaj arogancji z mojej strony, ale...
skoro jest wysoko to ma z czego spadać a koniunktory nie ma chyba aż takiej by przebijać nie wiadomo jak ten pułap.
Nie targuj się, jeżeli nie masz pieniędzy.
nie szukaj szczytu jako priorytet, jak zawraca to znaczy że prawdopodobny jest szczyt, jeszcze dobrym narzędziem są wsparcia, opory, fibo i poziomy psychologiczneASquer pisze:skoro jest wysoko to ma z czego spadać a koniunktory nie ma chyba aż takiej by przebijać nie wiadomo jak ten pułap.
Wsparcia , opory i fibo nie są przypadkiem poziomem psychologicznym ?:D
- ForexTig3r
- Maniak
Najfajniej dziś i najbezpieczniej było na USDCAD.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
a dla mnie ejek 6k,do przodu i jeszcze nie koniecForexTig3r pisze:Najfajniej dziś i najbezpieczniej było na USDCAD.
okrągłe liczby kwalifikują się do tych określonych poziomówMichal87 pisze:Wsparcia , opory i fibo nie są przypadkiem poziomem psychologicznym ?:D
ale pejsaty zamieszał z tym trójkątem 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.