Qrcze, taki odległy S/L nie zeruje kontamenago pisze:nio ja juz bede pakowal l-ki na 122,780 z e stopka 122,000,,,bo cena ma to do siebie ze lata od fibo do fibo

Udało mi się wejść na ejku, zabezpieczone T/P 122 i już na dziś koniec.
Qrcze, taki odległy S/L nie zeruje kontamenago pisze:nio ja juz bede pakowal l-ki na 122,780 z e stopka 122,000,,,bo cena ma to do siebie ze lata od fibo do fibo
poczekaj do poziomow i na upbarze jak jest duzy wolumen i jest ona z knotem,a nastepna zamyka sie ponizej ceny zamkniecia poprzedniej ,to wiadome za na dol,a jak na downbarze,to tez tak samo,teraz na ejku np.h4 duzy volumen spadkowy i knot,czyli zaczeli juz kupowac,teraz zejscie nizej na mniejszym wolumenie,do poziomow fibo sprawdzenie,czy nie ma podazy i jak nie ma to upForexTig3r pisze:Ale ja nie lubię spadków, nie idzie wejść, takie sranie niby leci i takie strzały zerujące do góry, beznadzieja.
Świece nic nie mówią.
nie wiem,bo mnie cad nie interesuje,a trudno tak z marszu,,,,, [/quote]menago pisze:ciekawe..czyli co mowi wykres? jakie beda dane o 14:30?rafmax pisze:to czy maja,poznasz po wykresie przed danymi,,,wyres wszystko mowi,nawet to jakie beda dane,,,czasem tylko jak impuls pojdzie nie w ta strone po danych co powinien,to pozniej i tak wraca tam gdzie jego kierunekmenago pisze:
W oczekiwani na dane z Kanady chyba tutaj mają potencjał do wzrostów.....
edek nie musi,moze zrealizowac glowe i wtedy bedzie up,a z ejkiem to tak ,ale twierdze ze 12000,nie tym razem,max 122,,,Nowy123 pisze:jede kolega przedstawi lwczoraj wersje z 120 na E J hmm ale to chyba za malo czasu i nie realne za bardzo to by byla dolna banda kanalu long termi to gdzie by musil EUR USD zjechac
richard.cali pisze:jedziemy żabo po Twój hedge, zaraz się pogubisz co zamykać...