Witam,
Jak pozbyć się ( wyłączyć ) tą pionową przerywaną linię ?
Pionowa linia
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Pionowa linia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Re: Pionowa linia
Właściwości wykresu
separatory okresów

lub ctrl+y
PS. tak szczerze powiedziawszy, to ona sie bardzo przydaje... W zakladce "wstaw" jest rowniez narzedzie >linie cyklu. Bardzo dobre jako dodatkowe separatory... jakos nikt o nich nie wspomina na forum
PS. tak szczerze powiedziawszy, to ona sie bardzo przydaje... W zakladce "wstaw" jest rowniez narzedzie >linie cyklu. Bardzo dobre jako dodatkowe separatory... jakos nikt o nich nie wspomina na forum

PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ahahahahahahahahahaha
Ale się sam zrobiłem bo przełączyłem sobie wykres na M5 i na całości widziałem tylko jedną linię i myślę sobie co to się pojawiło
a jak przełączyłem na wyższe interwały to się wyjaśniło i sam z siebie sie śmieję
Dzięki wielkie bo sie zakręciłem jak sprężynka w zegarku
SZANOWNY MODERATORZE PROSZĘ O USUNIĘCIE WĄTKU BO AŻ MI GŁUPIO
Pozdrawiam

Ale się sam zrobiłem bo przełączyłem sobie wykres na M5 i na całości widziałem tylko jedną linię i myślę sobie co to się pojawiło

Dzięki wielkie bo sie zakręciłem jak sprężynka w zegarku

SZANOWNY MODERATORZE PROSZĘ O USUNIĘCIE WĄTKU BO AŻ MI GŁUPIO
Pozdrawiam

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!