DayTrading: Piątek 8.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 8.02.2013
jesli robia zygzaka na 1 h to mozemy jechac na 50 gibo % ostniej fali[/quote]
czy zygzak,czy fibo ,ale dokli pokazujemy w miare takie same,czekamy na jankesow..... o 14 pokaza,ale uwazam ,ze skoro cena nie wrocila nad 161,8,to poleci na 261,8,no i wczorajszy mlotek z h4 byl wisielcem pod 100 fibo fali a,to zjazd byl prawie pewny,a teraz czekajmy do poziomow ,o ktorych piszemy[/quote]
moze beda dopiero z NIedzieli na Poniedzielek seji azji na Nikkie patrze jesli nie to UP zaczynamy z tego poziomu 38 fibo[/quote]
na ta chwilke wyglada to tak
czy zygzak,czy fibo ,ale dokli pokazujemy w miare takie same,czekamy na jankesow..... o 14 pokaza,ale uwazam ,ze skoro cena nie wrocila nad 161,8,to poleci na 261,8,no i wczorajszy mlotek z h4 byl wisielcem pod 100 fibo fali a,to zjazd byl prawie pewny,a teraz czekajmy do poziomow ,o ktorych piszemy[/quote]
moze beda dopiero z NIedzieli na Poniedzielek seji azji na Nikkie patrze jesli nie to UP zaczynamy z tego poziomu 38 fibo[/quote]
na ta chwilke wyglada to tak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- richard.cali
- Pasjonat
ruszają poraz n-ty...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

czy zygzak,czy fibo ,ale dokli pokazujemy w miare takie same,czekamy na jankesow..... o 14 pokaza,ale uwazam ,ze skoro cena nie wrocila nad 161,8,to poleci na 261,8,no i wczorajszy mlotek z h4 byl wisielcem pod 100 fibo fali a,to zjazd byl prawie pewny,a teraz czekajmy do poziomow ,o ktorych piszemy[/quote]menago pisze:jesli robia zygzaka na 1 h to mozemy jechac na 50 gibo % ostniej fali
na ta chwilke wyglada to tak[/quote]
to mozemy sie spotkac w polowie drugiego poziomu czyli na kanale dolnym h4
moze beda dopiero z NIedzieli na Poniedzielek seji azji na Nikkie patrze jesli nie to UP zaczynamy z tego poziomu 38 fibo[/quote]Nowy123 pisze:czy zygzak,czy fibo ,ale dokli pokazujemy w miare takie same,czekamy na jankesow..... o 14 pokaza,ale uwazam ,ze skoro cena nie wrocila nad 161,8,to poleci na 261,8,no i wczorajszy mlotek z h4 byl wisielcem pod 100 fibo fali a,to zjazd byl prawie pewny,a teraz czekajmy do poziomow ,o ktorych piszemymenago pisze:jesli robia zygzaka na 1 h to mozemy jechac na 50 gibo % ostniej fali
na ta chwilke wyglada to tak[/quote]
to mozemy sie spotkac w polowie drugiego poziomu czyli na kanale dolnym h4[/quote]
nio ja juz bede pakowal l-ki na 122,780 z e stopka 122,000,,,bo cena ma to do siebie ze lata od fibo do fibo
dzis piatek moga mieszac by pozamykac pozycje wiec pewnie w dol jako ze esy przewazaja
-- Dodano: pt 08-02-2013, 14:10 --
to mozemy sie spotkac w polowie drugiego poziomu czyli na kanale dolnym h4[/quote]
nio ja juz bede pakowal l-ki na 122,780 z e stopka 122,000,,,bo cena ma to do siebie ze lata od fibo do fibo[/quote]
ale cos mi na L wychodz teraz na 1 h
-- Dodano: pt 08-02-2013, 14:10 --
na ta chwilke wyglada to tak[/quote]menago pisze:moze beda dopiero z NIedzieli na Poniedzielek seji azji na Nikkie patrze jesli nie to UP zaczynamy z tego poziomu 38 fiboNowy123 pisze:czy zygzak,czy fibo ,ale dokli pokazujemy w miare takie same,czekamy na jankesow..... o 14 pokaza,ale uwazam ,ze skoro cena nie wrocila nad 161,8,to poleci na 261,8,no i wczorajszy mlotek z h4 byl wisielcem pod 100 fibo fali a,to zjazd byl prawie pewny,a teraz czekajmy do poziomow ,o ktorych piszemymenago pisze:jesli robia zygzaka na 1 h to mozemy jechac na 50 gibo % ostniej fali
nio ja juz bede pakowal l-ki na 122,780 z e stopka 122,000,,,bo cena ma to do siebie ze lata od fibo do fibo[/quote]
ale cos mi na L wychodz teraz na 1 h
Nowy123 pisze:dzis piatek moga mieszac by pozamykac pozycje wiec pewnie w dol jako ze esy przewazaja
jak widac na wykresach,mozliwosci maja duze,moga nawet sciagac,ale juz nie dzisiaj,do 423,6,wtedy by byla wysokosc podwojnego szczytu,ale wydaje mi sie ,ze nie, bo aby tak bylo jen musial by sie umacniac,a to jest korekta,zreszta miejsce 261,8 fibo ,to tez jest akurat okolice dolka fali 4 poprzedniego cyklu,,,zgodnie z teoria,to teraz czekac i wchodzic,jeszcze nie zamykam wczorajsze eski ,czekam na dolek,mysle ze mnie nie oszukaja jak z tp na l-ce tym razem:-)
ale moze t otylk ozmyle robia
poczekam
kabel idzie swoja droga do EUR USD

kabel idzie swoja droga do EUR USD
- atlanticos
- Maniak
na kiwi m5 mamy rgr'a... kilka pipsow do złapania
dodatkowo smaczku dodaje fakt ze ten rgr jest na 50 fibo ostatnich spadków
dodatkowo smaczku dodaje fakt ze ten rgr jest na 50 fibo ostatnich spadków
Ostatnio zmieniony 08 lut 2013, 13:20 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ale cos mi na L wychodz teraz na 1 h[/quot
jak chcesz ,ale ja mysle ,ze teraz idzie 5 fala spadkowa na h1,m30,,co prawda nie musi ona dojsc do szczytu 3,ale kto wie,licz cykole,teraz 5 na dol i 3 korekcyjne
jak chcesz ,ale ja mysle ,ze teraz idzie 5 fala spadkowa na h1,m30,,co prawda nie musi ona dojsc do szczytu 3,ale kto wie,licz cykole,teraz 5 na dol i 3 korekcyjne
menago pisze:ale cos mi na L wychodz teraz na 1 h[/quot
nic naruszyli fibo wiec poczekam niech przetestuja je znowu 38 jesli odbijao to dam na L tyle ze 122 xx to by nam wyszlo jeszcze zjazd na EUR USD 13300 12390 i up