ale teraz sie konczy 3 na w1 i pewnie zasieg bedzie na 129,273 okolice , to ostatnie ograniczenie przez kanal fibo,,pozniej abc i ogien, atak na 132,wczoraj wklejalem ,ale ty spales[/quote]
ja spalem no co ty ja walcze do 3 00 nie raz do 4 00

ten ogien juz nie bedzie taki szybki jak ostanio ze wzgledu na EUR USD i U J ktore sie mocno trzyma a tam im do 95 malo brakuje to ze gora t owiadome lecz nie bedzie to juz takie szybkie

600 pisa jak ostatnio[/quote]
ten ejek lata nie tylko z edkiem ,ale i z ujkiem,edek konsola,a ten moze hasac,poza tym zobaczysz w kwietniu jak bede dane za handel zagraniczy w Japoni dobre,to zobaczysz jak skoczy do gory,bo o to im chodzi(w dzien spales),ale po korekcie 3,ktora cenowo bedzie podobna d 2,to piatka nie musi isc wyzej niz szczyt 3,pozniej abc,takie wieksze,klif itd i wyniki za 1 kwartal ,moze jeszcze wczesniej jak nowy szef boju bedzie wybrany i cos powie ciekawego,bo narazie niektorzy juz sie wycofuja z tego co mowili,ale to pewnie pod ruchy...
-- Dodano: 07 lut 2013, 23:46 --
mam na dzisiaj spokuj lece spac teraz pogralem sobie ,przy tym malych ruchach 0,3 locika na upbary i downbary pod volumen,ale faza w ciagu 45 min 700zl,(okolo 10zl za pipka)tylko bylo by wiecej jak bym mial spred mniejszy a mam 3 pipki,ale teraz po treningu nie musze liczyc na jakies skoki...
dobranoc wszystkim