Nic dziwnego Michosz, że dzisiaj takie ruchy jak były dane ECB.
Mr.T czym był spodowany ten sell? Na jakiej podstawie wchodziłeś? Nie bałeś się, że na ECB wyjebią do góry?
archiwum
Re: archiwum
wszedłem po danych i reakcja na dane była niewielka,wszedłem bo zaczęło spadać i tyle 

wiem, wiem. dzisiaj ważny dzień był 

Kolejny dowód na to, że najprostsze rozwiązania są najlepsze...Mr.T pisze:wszedłem bo zaczęło spadać i tyle
Większość traci , bo za bardzo sobie komplikują . Wystarczy prosty system , przestrzeganie reguł , konsekwencja , cierpliwość, odpowiednie mm. Jak system daje sygnał to wchodzimy w zlecenie, a nie zastanawiamy się co będzie za jakiś czas. Trzeba grać to co jest teraz , a nie bawić się w analityków , może odbije tam, a może tam. Nikt nie wie gdzie odbije, chyba, ze jest wróżką to zmienia postać rzeczy. Prostota przede wszystkim i cierpliwość. Miałem kiedyś z tym problem, teraz jest już trochę lepiej.
Sorry, że tak dziennik zaśmiecam.
Pozdrawiam
Michał
Sorry, że tak dziennik zaśmiecam.
Pozdrawiam
Michał
L na Kablu od 1.51884,Midas wczoraj mnie zmobilizował..... 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mała anal..iza
edka,zdaje sie,że stanął na LT z dziennego...jak zadziała to góra jak nic.pzdr

i do kompletu moja wizja eurjpy z H4,do realizacji pełnej flagi jeszcze trochę zostało w dół,ale kto wie....
kabel zamkniety w piątek dobre i tyle...+74,2 zamkniete na sl-u.
Siemanko,Mr.T pisze:i do kompletu moja wizja eurjpy z H4,do realizacji pełnej flagi jeszcze trochę zostało w dół,ale kto wie....
tak jak by flaga doszła do punktu kulminacyjnego,
zagrałeś to?
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...