drugi dołek (podwójne dno) jest wymowne :]Nowy123 pisze:nic na probe po zejscie drugi raz na dolek wzielem L na E J zobaczymy
mocno pnie się jednostajnie na m5, duże szanse na powrót
skośne już wstają bo im fut nikkei na low zjeżdża
drugi dołek (podwójne dno) jest wymowne :]Nowy123 pisze:nic na probe po zejscie drugi raz na dolek wzielem L na E J zobaczymy
azja mzoe sobie cofnac zrobi dipa jeszcze oni tka lubiaszczudlo6 pisze:Tak z ciekawości pytam opór przy azjatach w sensie E/J idzie do 125.500 czy 126.600 bo coś mój Leonardo Fibonacci się miesza
sorka,nie czytalemrafmax pisze:pisałem wczesniej co mi to daje.menago pisze:a co to ci da???rafmax pisze:ale zabawe dzis mam od 15. co poł godziny przesuwam tylko SL ponad m30 HIGH![]()
obecnie 1,3403
lepiej niech wytnie wejdziesz znowu,a tak mozesz zaklinac wykres,by cena poszla tam i tam
spojrz na edka na intrwale m30 od 15 i wszsytko jasne. o jakim zaklinaniu piszesz? chyba o takim ze dołka co niektorzy szukaja od 100 pips?
objecie byczkow na m30 = koniec mojej zabawyMpapiez pisze:W końcu sensowny znak na Longa na edku.
Objęcie byczków na M30. Dodatkowo sama w sobie świeca jest mocna - żadnych cieni.
Swoją drogą moje gratulacjerafmax pisze:objecie byczkow na m30 = koniec mojej zabawyMpapiez pisze:W końcu sensowny znak na Longa na edku.
Objęcie byczków na M30. Dodatkowo sama w sobie świeca jest mocna - żadnych cieni.![]()
teraz czekam na 1,3464 i bede probowal dalej shorcic
pr7emo pisze:a już się bałem konsolidacji
niech się godzina zamknie, pierwsza wsteczna na ejku długa zielona, teraz stabiluje się ta świeczka i kolejna raczej na pewno będzie wyżejNowy123 pisze:pr7emo pisze:a już się bałem konsolidacji
konsola na E J trwa tu wahanie do 100 pipsa sana takich kosolach