a co to ci da???rafmax pisze:ale zabawe dzis mam od 15. co poł godziny przesuwam tylko SL ponad m30 HIGH![]()
obecnie 1,3403
lepiej niech wytnie wejdziesz znowu,a tak mozesz zaklinac wykres,by cena poszla tam i tam
a co to ci da???rafmax pisze:ale zabawe dzis mam od 15. co poł godziny przesuwam tylko SL ponad m30 HIGH![]()
obecnie 1,3403
pisałem wczesniej co mi to daje.menago pisze:a co to ci da???rafmax pisze:ale zabawe dzis mam od 15. co poł godziny przesuwam tylko SL ponad m30 HIGH![]()
obecnie 1,3403
lepiej niech wytnie wejdziesz znowu,a tak mozesz zaklinac wykres,by cena poszla tam i tam
to patrz, do jutra...Nowy123 pisze:richard.cali pisze:jeszcze z 2 godziny i ruszy, bedzie wymarzone 1.35, musi byćpkubiu pisze:L postawione 1,3380 i 1,34 i atak na 1,35![]()
tu nic nie musi
Źle go zrozumiałeśmenago pisze:a co to ci da???rafmax pisze:ale zabawe dzis mam od 15. co poł godziny przesuwam tylko SL ponad m30 HIGH![]()
obecnie 1,3403
DOKŁADNIEMpapiez pisze:Źle go zrozumiałeśmenago pisze:a co to ci da???rafmax pisze:ale zabawe dzis mam od 15. co poł godziny przesuwam tylko SL ponad m30 HIGH![]()
obecnie 1,3403
lepiej niech wytnie wejdziesz znowu,a tak mozesz zaklinac wykres,by cena poszla tam i tam, on chyba w eSce siedzi i sobie po prostu TP przesuwa ponad kolejne szczyty
. Czyli jak rasowy trader.