Ten Broker to masakra jakaś. Powinno być napisane przez Admina jakoś na Czerwono, że to Najgorsze badziewie

jakie może być !!! na Wypłatę Swoich Pieniędzy czekałem PONAD TYDZIEŃ !!!

normalnie jakaś Paranoja !!
już nie wspomnę o dokonywaniu transakcji i rekwotowaniach co chwila !! po prostu nie da się tam grać. a sl i tp to jeszcze nigdzie indziej nie widziałem takiego czegoś , że nie mogę zamknąć bądź modyfikować Swojego Zlecenia bo jest cena za blisko tp alb sl no po prostu śmiech na sali !!!!

jak nie mogę zamknąć bo cena jest na 10 punktów od tp i sl świeci się na czerwono bądź zielono i co i nic nie można zrobić tłumaczą się tym ze to tak jest bardzo dobrze, że zlecenie musi znaleźć kupca na rynku i ze to jest bezpieczne dla klienta !!! a to wszystko NIEPRAWDA !! bo jak chce zamknąć to powinno się dać kiedy chce i po jakiej cenie chce. po prostu BRAK SŁÓW .... OMIJAJCIE to jak najdalej się da..... !!!!
co do szkoleń darmowych to lepiej się nie będę wypowiadać, bo szkoda mojego czasu !!! Samo za Siebie mówi że dają ogłoszenia na różne portale Grupon itd... żeby tylko klientów ściągnąć i tyle !!! gdzie jakieś profesjonalne szkolenie kosztuje około 2 tyś a tam za jedyne 69 zł czy jakoś tak:P hheheh a to czego tam uczą to wierzcie mi że sam Lepiej bym nie jednego Wyszkolił
UWAGA na tego Brokera !!
pozdrawiam