tak czy siak, proponuje wejsc po przejsciu 5655

atlanticos pisze:proponuję uważac z tymi L-kami na edku bo to aż tak bardzo pro wzrostowo nie wygląda... a na H1 mamy potencjalnego RGR'a z zasięgiem poniżej 1,34... poza tym te 3 młotki na m15 wyglądają jak flaga... ale mogę się mylic
pewnie jakiś duży trójkąt się budujeMpapiez pisze:atlanticos pisze:proponuję uważac z tymi L-kami na edku bo to aż tak bardzo pro wzrostowo nie wygląda... a na H1 mamy potencjalnego RGR'a z zasięgiem poniżej 1,34... poza tym te 3 młotki na m15 wyglądają jak flaga... ale mogę się mylic
No niby jest, ale młotki obowiązują tak długo, jak ich cień nie zostanie dobrze zakryty. Jak by to były młotki na m15, to może i bym nie ryzykował, ale 3 z rzędu młotki na H1 to jest już mocny sygnał.
Na razie long jest w grze i duża szansa na podbitkę pod wejście US. (Czesty powrót do miejsca gdzie USA konczylo).
Chociaż z bliższa jak popatrzeć, to na M15 jest odwrócona flaga - czyli totolotek mamy.
dokladnie...losowanie... orzełek czy reszka... dla mnie obecnie obie opcje są możliwe... niedługo hamburgery określą nam kierunekMpapiez pisze:atlanticos pisze:proponuję uważac z tymi L-kami na edku bo to aż tak bardzo pro wzrostowo nie wygląda... a na H1 mamy potencjalnego RGR'a z zasięgiem poniżej 1,34... poza tym te 3 młotki na m15 wyglądają jak flaga... ale mogę się mylic
No niby jest, ale młotki obowiązują tak długo, jak ich cień nie zostanie dobrze zakryty. Jak by to były młotki na m15, to może i bym nie ryzykował, ale 3 z rzędu młotki na H1 to jest już mocny sygnał.
Na razie long jest w grze i duża szansa na podbitkę pod wejście US. (Czesty powrót do miejsca gdzie USA konczylo).
Chociaż z bliższa jak popatrzeć, to na M15 jest odwrócona flaga - czyli totolotek mamy.