DayTrading: Wtorek 5.02.2013
Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013
sarkazm?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
kabel zaczyna zwalniac przy 5700, naturalna reakcja, czas na korekte i retest. dzisiaj i tak sie napracowal.
- ForexTig3r
- Maniak
Raczej nie.Coluche pisze:Siedzi kto na Goldzie ????
Zmieniamy kierunki ???
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ciekawe czy ta opcja na 1,35 zatrzymie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
adk pisze:kabel zaczyna zwalniac przy 5700, naturalna reakcja, czas na korekte i retest. dzisiaj i tak sie napracowal.
ciekawe gdzie h1 zamkna
- ForexTig3r
- Maniak
Standard, tak wygląda wykres kabla u mnie zawsze, to jest wykres punktowy chyba, albo kreskowy...rafmax pisze:kabel sie w koncu wkurw...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
dlaczego tak wyglada?ForexTig3r pisze:Standard, tak wygląda wykres kabla u mnie zawsze, to jest wykres punktowy chyba, albo kreskowy...rafmax pisze:kabel sie w koncu wkurw...
- ForexTig3r
- Maniak
Kabelkiadk pisze:dlaczego tak wyglada?ForexTig3r pisze:Standard, tak wygląda wykres kabla u mnie zawsze, to jest wykres punktowy chyba, albo kreskowy...rafmax pisze:kabel sie w koncu wkurw...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2013, 15:59 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- Tommy_Boss
- Pasjonat
KÓR.... co z tym jebbb.. edkiem !!!!!!!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
zaczyna sie koniec sesji i banksterskie zabwy pod podciaganie SP500 przed zamkniecie UE i powinni ladnie powli znowu opadac