przeglądam sobie stare dzienniki, które nie są już aktualne i tego dziennika akurat szkoda

fajnie się zapowiadał.
Witaj DonForex:-), oczywiście że gram, zrezygnowanie teraz byłoby kopnięciem się w jajaDonForex:-) pisze:ewen grasz jeszcze?
przeglądam sobie stare dzienniki, które nie są już aktualne i tego dziennika akurat szkoda
fajnie się zapowiadał.
w Twoim przypadku byłoby to trudneewen pisze:zrezygnowanie teraz byłoby kopnięciem się w jaja
jestem ciekawy jak Ci teraz idzieewen pisze:Dziennik miał być reaktywowany, ale stwierdziłam, że jednak wolę go prowadzić w się w ciszy i spokoju....
Hehe w takim razie zmieniam, że byłoby to strzałem w kolano,DonForex:-) pisze:w Twoim przypadku byłoby to trudneewen pisze:zrezygnowanie teraz byłoby kopnięciem się w jajachyba, że mowa o Mężu
jestem ciekawy jak Ci teraz idzieewen pisze:Dziennik miał być reaktywowany, ale stwierdziłam, że jednak wolę go prowadzić w się w ciszy i spokoju....co zmieniłaś, polepszyłaś bo pamiętam, że obrałaś dobry kierunek
Niestety nieewen pisze:DonForex Ty zapewne sypiasz już na dolarach:D
ewen pisze: Ogólnie myślę, że jeśli się na to poświęci odpowiednią ilość czasu, sukces jest w zasięgu ręki - bo to podobno proste jest:p
Mi z kolei brakuje niektórych ludzi na forumewen pisze:W końcu znalazłam "system" z którym czuję się naprawdę dobrze, wróciłam do podstaw - sr i lt, chociaż o zl nie zapominam.
Ogólnie podglądam najlepszych, analizuję, wyciągam wnioski.. i wszystko zaczyna się fajnie układać w jedną logiczną całość...
Cześć DonForex:)DonForex:-) pisze:Gdzie Ty byłaś jak Ciebie nie było
Na prawdę fajnie, że wróciłaś... powodzenia dalej życzę
P.S. Nie wiem jak reszta ale ja nie widzę screena...