Widzieliscie tę forexową telewizję interaktywną! :o

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
doker
Uczestnik
Uczestnik

Widzieliscie tę forexową telewizję interaktywną! :o

Nieprzeczytany post autor: doker »

Cześć.
Dukascopy jest sponsorem forem (pokazuje sie w reklamach) wiec mam nadzieję, że nie łamię regulaminu forum.
Ostatnio kliknąłem w jakąś reklamę i wpadłem tam do nich na stronę, a dalej prosto na ich interaktywną TV. Odkąd ich odkryłem siedzę tam bez przerwy. Nieprzerwane analizy rynku z rysowaniem na wykresie scenariuszy, webinaria o strategiach, zarządzaniu pieniędzmi etc. Wyłączyłem TVN CNBC, nie odświeżam już bez przerwy forexfactory. Po prostu w tle ciągle leci ich "telewizja", a gdy coś mnie zainteresuje dopytuję się na chacie. Dla mnie, jako dla juniora w tradingu, fantastyczne.

http://www.dukascopy.com/tv/Live

kuchara23
Gaduła
Gaduła

Re: Widzieliscie tę forexową telewizję interaktywną! :o

Nieprzeczytany post autor: kuchara23 »

Czesc,
niestety na zywo in live ta usluga jest platna dla wszystkich zainteresowanych, czy to dla Klientow, czy traderow.

Dukascopy Bank SA offers an opportunity to earn $30 USD per hour ($15 USD per 30 minutes presentation) by hosting your own Webinar and discussing a qualifying topic with other community members.

Koszt to 30 dolarow.
Ponizej przesylam link z zasadami dla tego kanalu telewizyjnego:
http://www.dukascopy.com/tv/Live?path=topic/rules
http://www.telefision.com/#/index

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

Kolega chyba nie do końca zrozumiał o co chodzi
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Ciekawy link a jednocześnie reklama, dział ciekawych linków i reklam będzie dla niego w sam raz ;)

zimnylech
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zimnylech »

kuchara23 pisze:Czesc,
niestety na zywo in live ta usluga jest platna dla wszystkich zainteresowanych, czy to dla Klientow, czy traderow.

Dukascopy Bank SA offers an opportunity to earn $30 USD per hour ($15 USD per 30 minutes presentation) by hosting your own Webinar and discussing a qualifying topic with other community members.

Koszt to 30 dolarow.
Jak ja żem to w gugl wklejił

to żem ja to od gugla dostał

Dukascopy Bank SA oferuje możliwość zarabiania $ 30 USD za godzinę ($ 15 USD za 30 minut prezentacji), organizując własne seminarium i dyskusji na temat akcji z innymi członkami społeczności.

to żem se pomyślał co mam się na tym foreksie wysilać jak coś mondrego napiszę i siano zarobim 15 dolców za pól godziny
fajne!!!

doker
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: doker »

zimnylech. Dokładnie tak. Dukascopy ma ciekawą społeczność graczy. Oprócz webbinariów prowadzonych przez pracowników (analizy, informacje, zapowiedzi), zachęca najlepszych graczy do prowadzenia swoich webbinarów. I za to mogą zarobić $15 za 30 minutową prezentację ($30 za godzinę). Znalazło się kilku zapaleńców, którzy pokazują swoje wykresy i analizują wykresy na swój sposób. Dzięki temu, że są w miarę stałą częścią programu, nauczyłem się ich sposobu myślenia, wyrobiłem sobię opinię i w zasadzie skonsolidowałem ich sposoby tradowania. Ciągle się uczę ale MUSZĘ przyznać, że w ciągu kilku dni nauczyłem się więcej niż przez lata na forach.

-- Dodano: czw 31-01-2013, 13:20 --

Zapomniałbym. Spróbujcie trafić na moderatorkę zwaną Gita. Często nawet prowadzi program. Dziewcze jest tak urodziwe, że trudno się oderwać od tego kanału.

ODPOWIEDZ