Pilne pytanie.

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
tomek192180
Stały bywalec
Stały bywalec

Pilne pytanie.

Nieprzeczytany post autor: tomek192180 »

Witam forumowiczów, czy ktoś się orientuje czy istnieje robocik który otwierałby zlecenie gdy cena osiagnie poziom naniesiony przeze mnie za pomoca lini trendu,czyli gdy cena dotknie moja linie nachylona pod danym katem otwiera zlecenie z ustawianym sl i tp,z góry dziekuje za odpowiedz

tomek192180
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Pilne pytanie.

Nieprzeczytany post autor: tomek192180 »

Dziekuje za odpowiedz,juz dłuzszy czas jestem na fx ale nigdy wczesniej nie myslałem nad automatyzacja,popołudniu przegladne linka którego wysłałes,dzięki

-- Dodano: 31 sty 2013, 09:36 --

jarek 67 ale z tego co pobierznie popatrzyłem to co mi wysłałes to ten robocik pozwala tylko na realizacje sl i tp na ustawionej lini trendu ale nie ma mozliwosci ustawienia aby ex otwierał zlecenie po osiagnieciu ceny z poziomu lini trendu. Chciałbym aby to działało na zasadzie zlecenia oczekujacego np.buy stop ale nie jak to jest standardowo w mt linia pozioma tylko linia trendu,coś jak ten filmik na you tube tylko słaba jakośc filmiku,pzdr

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

tomek192180 pisze:Dziekuje za odpowiedz,juz dłuzszy czas jestem na fx ale nigdy wczesniej nie myslałem nad automatyzacja,popołudniu przegladne linka którego wysłałes,dzięki

-- Dodano: 31 sty 2013, 09:36 --

jarek 67 ale z tego co pobierznie popatrzyłem to co mi wysłałes to ten robocik pozwala tylko na realizacje sl i tp na ustawionej lini trendu ale nie ma mozliwosci ustawienia aby ex otwierał zlecenie po osiagnieciu ceny z poziomu lini trendu. Chciałbym aby to działało na zasadzie zlecenia oczekujacego np.buy stop ale nie jak to jest standardowo w mt linia pozioma tylko linia trendu,coś jak ten filmik na you tube tylko słaba jakośc filmiku,pzdr
rysujesz linię na ekranie. zmieniasz jej nazwę np. bs - dla buy stop, ss- sell stop. wtedy ta linia działa jak zlecenie oczekujące. wszystko jest opisane w wątku.

Awatar użytkownika
mikolaj2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mikolaj2 »

Widziałem podobny automat na allegro

ODPOWIEDZ