DayTrading: Środa 30.01.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 sty 2013, 22:28

Wzrost
19
40%
Bez zmian
5
11%
Spadek
23
49%

Liczba głosów: 47

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 30.01.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

robsoy pisze:
Nowy123 pisze:Benny Benny print faster faster
Timmy Timmy print faster faster

QE1, it's ok
QE2, its allright
QE3, that's Ok
Qe4, Hey That Ok???

:rofl: :rofl: :sylwester: :sylwester:

-- Dodano: śr 30-01-2013, 21:57 --

dane z JAPONI warto poczekac bo skosne bujnac moga co nie co ale wydaje mi sie ze zanim pojedziem wyzej czas na korekte i by ona dl potrwala zanim ruszymy znowu w gore bo za szybko by chcili ;)

a NIKKIE na oporach miesecznej swiecy :) a pozniej 14000 oporek a gdzie wtedy JPY bedzie ? co mnie martwi ze w nocy pomimo szczytow NIKIIE nowych na JPY nie zrobili ich

wszystko co poniżej 90,80 mozna brać w ciemno ele
nie bawie sie na U J za malo pisow daja :) i za malo bujaja ;) sie rozbestwilem na E J :) napisz tam co widzisz podziel sie ;)

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Dobry dzisiaj dzień, czuję się jak bankster normalnie
Co wiedzę, widzę tylko wzrosty, stawiam tylko L-ki, korekta już była więc jedziem teraz z tym koksem do następnej.
Bardzo bezpiecznie jest stawiać pozycje długie tutaj, jak się dziś załapało to ja bym zabezpiczyl i zapomanil o koncie gral na innym, albo dokładał pozycje na dołach i zabezpieczał, jak zje to nic próbował dalej albo skalpował na L-kach, tylko uważać trzeba aby się nie przejechać dokładać raczej małe pozycje, dziś o 7:30 można było śmiało wchodzić całym kapitałem.
Traktował jak ekstra lokatę, nie zamykał przed 130
Ostatnio zmieniony 30 sty 2013, 21:18 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

ForexTig3r pisze:Dobry dzisiaj dzień, czuję się jak bankster normalnie
czyli kosisz drobnice z kasy :lol: :lol:

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Dejtringowiec,
Ja nie widzę w tym nic złego to ino niezbędne aby wiedzieć co się dzieje, ale nie przeszkadza to w równoczesnym graniu długoterminowym.
I spokój dużo większy.

-- Dodano: 30 sty 2013, 21:23 --

Mam T/P na KIWI 8434 nie za daleko?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

a co powiecie na tuka na E J i zjazd glebszy zaraz pokaze ;)

Awatar użytkownika
TGV
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: TGV »

tak ładnie spada, może rgr w budowie :?:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Tyle czekania, tyle przygotowań i taka lipa

z rok temu to były ruchy po 200 pip na takim FOMC a teraz

bo nic nie powiedzial nowego

Bernanke nie rozumie ze male bezrobocie bylo spowodowane bankia na nieruchomosciach a ten drukowac bedzie do poki 6,5 % nie osiagnie zapomnial tez ze ciecia wydatkow przyniosa zwolnienia na cieplych posadkach panstwowych ktore zawdzięczają po czesci mniejsze bezrobocie = ZIMBABLE czyli drukarnia chory system i chora polityka doprowadzi do jeszcze wiekszego kryzysu i jeszcze wiekszej bańki za dl czas :D wszyscy drukuja na puste papierki na potege

jedziem w dol nic BERNANKE nie dal rynkowi czego nei wiedzial
I o to chodzi, Obama człowiek Banksterki, dzięki temu będziemy co rusz na zmianę w różnych częściach świata prześcigać się w kryzysach, będą coraz większe trendy i coraz więcej mamony do zarobienia.
W Maju, Latem chyba nie zaczną się takie na dobre spadki, tylko jakaś korekta większa, fala 4...

Ano i tak miał zrobić, taki był plan, maił bronić rynki przed korektą.
Spodziewałeś się czegoś innego ??

spodziewalem sie ze cos powie o zaciesnianiu jak ostanio o dacie 2014 no ale jedziemy dale iluzja bogactwa trwa :)
jest jedno ale co do zarabianie tej mamony wiekszej srednia klasa zanika i przepasc sie powieksz miedzy biednymi a bogatymi ale o to w tym walsnie chodzi elicie :) by spoleczenstwo - podatkowo pracowalo na nich :) i by znowu sie zadluzali oni zyja z tego :D wiec kto zarobi mamone wielka to zarobi - elita :) i bal na tytaniku bedzie trwal dalej :) mam nadzieje ze nie dozyje czasow jak to pierd.. wszystko kiedys i ludzie w sie zbuntuja kazde cesarstwo i system kiedys upada :) koniec tego biadolenia i sie brac za skubac ich :) :lol: :lol:
Dokładnie, dokładnie.
I jak tu nie wierzyć w te wszystkie teorie spiskowe, biedne społeczeństwo będzie tyrać, a banksterka będzie jeszcze bardziej chciwa.
W końcu to pierd-utnie. No i dobra, podobno jak pierdutnie na dobre mamony w ogóle nie będzie i wszyscy będą happy.

USA było ostatnią kolebką wolności i Liberalizmu, gdzie każdy mógł stać się z pucybuta bogaczem.
Teraz socjal tam wkracza przez Obamę i jak się urodzisz biedny to do końca życia będziesz robił na bogatych, a jak się urodzisz bogaty to cale życie fajrant przepych nieludzki.
No i w sumie też na innych biednych - na wszystkich. I gdzie tu sprawiedliwość ??

-- Dodano: 30 sty 2013, 21:36 --

Na ejku H4 3 garbiki, i czwarty się robi.
Będzie fajeczka jeszcze jak nic UP ? :D

Nowy zerknij sobie na W1 i powiedz mi że będą spadki.
Pchają się na eski już kilka razy ostatnio i zobacz jak im to wychodzi...

-- Dodano: 30 sty 2013, 21:39 --

To PKB USA dobre info długoterminowo, bo to oznacza dodruk, cały czas piramidują opcje pod wzrosty.

-- Dodano: 30 sty 2013, 21:43 --

Oglądając garbiki od dołu na kursie ejka H4, to może być do 125 ileś tam (fibo) i potem drugi garbik na ~121.20 i dopiero UP.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
wesoly mis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wesoly mis »

ForexTig3gr, zawróci dopiero w lutym ale nie wiem którego ponieważ Mariusz jest na urlopie.
Jak wróci poda termin tak jak podał termin w końcówce grudnia.
Nadal prowzrostowo 52/104 w lotach byki vs miśki.
Za 2 godziny automat NZ znowu bedzie zamykał pozycje biedaków z drugiej półkuli :-(

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Skłaniał bym się jednak dużo bardziej ku większemu odpałowi do góry (fajeczce), gdyż tutaj była największa próba korekty (nieudanej fali 4).
A fala 4 będzie dopiero po około 5400 pipsach.

-- Dodano: 30 sty 2013, 21:58 --

Ejek nie rób mi tego, szykuje się kolejne 123.30 ?
Jak ktoś się chce załapać to nie ch dzisiaj nie śpi a w dzień to tam nic się nie dzieje takiego...

3,4 ~7 godzina
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
wesoly mis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wesoly mis »

Nowy123, wczoraj edytując post na 1 stronie napisałem po zobaczeniu 75 lotów,
spadki do 5-6 rano a potem 100 pips w górę.
Szkoda że to skasowałem, byłbym niezłym jasnowidzem :), głosowałem UP w ankiecie , było wtedy 3/1 na wzrosty.
Warto grać przeciwko większości (patrz ankieta).

Zablokowany