DayTrading: Środa 30.01.2013
Re: DayTrading: Środa 30.01.2013
AdmiralForexTig3r pisze:Armada, czy Admiral ??
z tym NZD/USD to ciezka sprawa na chwile obecną. za kilka minut dane i pewnie sie zesra. ja uwazam ze gowno poleci do dołu do srednioterminowego TL w okolice 0,8235, ale sam eski nie dam bo troche ryzykowneForexTig3r pisze:Jakieś analizy co do NZDUSD??
Bo to tak tam na dwoje babka wróżyła. Z każdego interwału wychodzi co inne.
Z małych raczej spadek, m5 - spadek, m15 - spadek, m30 - D1 wzrostJuż raczej nie dziś.pakubiu pisze:i co przebijamy 1.36?Armada, czy Admiral ??adk pisze:Zawsze w takich chwilach pier....ięcia mi brakuje. Jakoś przyzwyczaiłem sie w takich momentach.
Gorączka, pompowanie balonu, a w rezultacie taka pipa
A na dodatek ten cholerny AM co chwile rozłacza mi platforme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tyle czekania, tyle przygotowań i taka lipa
z rok temu to były ruchy po 200 pip na takim FOMC a teraz
http://www.zirpinusa.com/ zaspiewajmy sobie znowu
Scorpiman pisze:Tyle czekania, tyle przygotowań i taka lipa
Patrząc historycznie to słaboooooo

Teraz czas spuścić powietrze z balonika E/U chyba
może zmień datacenter, też korzystam z Admirala i nie rozłączyło mnie dzisiaj ani razu...adk pisze:AdmiralForexTig3r pisze:Armada, czy Admiral ??
bo nic nie powiedzial nowegoScorpiman pisze:Tyle czekania, tyle przygotowań i taka lipa
Bernanke nie rozumie ze male bezrobocie bylo spowodowane bankia na nieruchomosciach a ten drukowac bedzie do poki 6,5 % nie osiagnie zapomnial tez ze ciecia wydatkow przyniosa zwolnienia na cieplych posadkach panstwowych ktore zawdzięczają po czesci mniejsze bezrobocie = ZIMBABLE czyli drukarnia chory system i chora polityka doprowadzi do jeszcze wiekszego kryzysu i jeszcze wiekszej bańki za dl czas

-- Dodano: śr 30-01-2013, 21:50 --
jedziem w dol nic BERNANKE nie dal rynkowi czego nei wiedzial
- ForexTig3r
- Maniak
Jakich przygotowań? Jak się przygotowałeś dziś L-ką z rana to masz 100 pipów na plusie, ta mało jak na dziś?Scorpiman pisze:Tyle czekania, tyle przygotowań i taka lipa
Kurs jak widać nie pomyka tylko drepcze pomału przed siebie, ale konsekwentnie w jednym kierunku...
Przecież było powszechnie wiadomo mniej więcej co będzie, Ben spisuje się nawet nie na złoto tylko na diament, bo niby teoretycznie jakieś korekty powinny być... Obama go wynagrodzi.
Ejek dziś będzie miał rajd do góry, jak Ci nudno na edku to graj na ejku, bo tu i w dzień i w nocy...
Armada również jak czytam. Polecam FxPro ECN.adk pisze:AdmiralForexTig3r pisze:Armada, czy Admiral ??
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线