Inwestowanie poprzez innego tradera?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
FX KABOOM
Bywalec
Bywalec

Inwestowanie poprzez innego tradera?

Nieprzeczytany post autor: FX KABOOM »

Witam serdecznie,
niedawno znalazłem stronę http://handelnaforex.pl/?cat=1 po zapoznaniu się z ciekawymi wynikami które są prezentowane na stronie oraz na platformach skontaktowałem się z właścicielem strony.
W skrócie napiszę najciekawsze informacje na ten temat.
Pewna osoba zarządza własnym kontem, właściwie to jest to zarządzane przez jakiś automat który sam składa transakcje. Można tam zainwestować na zasadzie podpięcia własnego rachunku pod konto na którym gra owy automat.
Transakcje kopiowane są na moim rachunku brokerskim.
Minimalny wkład aby zobaczyć jak to działa to 2000 USD.
Jako mało doświadczony gracz na rynku forexu chciałbym żeby ktoś z większym doświadczeniem wypowiedział się na ten temat. Być może ktoś z was da rade zgłębić ten temat i wypowiedzieć się o tym, ponieważ powiem że wyniki które są tam prezentowane wyglądają bardzo ładnie.

Czekam na wasze opinie, Pozdrawiam!

eMisiek
Gaduła
Gaduła

Re: Inwestowanie poprzez innego tradera?

Nieprzeczytany post autor: eMisiek »

FX KABOOM pisze:Witam serdecznie,
niedawno znalazłem stronę http://handelnaforex.pl/?cat=1 po zapoznaniu się z ciekawymi wynikami które są prezentowane na stronie oraz na platformach skontaktowałem się z właścicielem strony.
W skrócie napiszę najciekawsze informacje na ten temat.
Pewna osoba zarządza własnym kontem, właściwie to jest to zarządzane przez jakiś automat który sam składa transakcje. Można tam zainwestować na zasadzie podpięcia własnego rachunku pod konto na którym gra owy automat.
Transakcje kopiowane są na moim rachunku brokerskim.
Minimalny wkład aby zobaczyć jak to działa to 2000 USD.
Jako mało doświadczony gracz na rynku forexu chciałbym żeby ktoś z większym doświadczeniem wypowiedział się na ten temat. Być może ktoś z was da rade zgłębić ten temat i wypowiedzieć się o tym, ponieważ powiem że wyniki które są tam prezentowane wyglądają bardzo ładnie.

Czekam na wasze opinie, Pozdrawiam!
Przyjrzałem się krótko więc mogę się mylić.

Wszystkie wyniki są na kontach demo co akurat mnie zupełnie odstrasza, to znaczy jesli miałbym coś tam wpłacić to nie więcej jak $200, na pewno nie $2000. I jak rozumiem jest to system PAMM (zewnętrzne zarządzanie MOIM kontem), bo na czyjes konto to i 20 nie wpłacę. Koledzy, którzy bawią się automatami twierdzą, że wyniki demo sa bezwartosciowe.

Duzy minus w tym serwisie - nie wiadomo z kim mamy do czynienia, nazwisko i imię - brak, brak nazwy firmy co raczej źle świadczy.

Generalnie ja bym się wstrzymał, nic tam nie budzi mojego zaufania, a wiele rzeczy ostrożność. Tyle ode mnie.
Badania traderów

FX KABOOM
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: FX KABOOM »

Dzięki za odpowiedź eMisiek :)
Dokładnie tak jak mówisz była mowa o tym że to jest PAMM, ale nie zdążyłem sprawdzić co to dokładnie jest :) a dlaczego wyniki z demo są bezwartościowe? Z tego co widzę to nie są testy tylko demo pracuje w czasie rzeczywistym. Jaka jest różnica w takim razie wg Ciebie?

zimnylech
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zimnylech »

trzeba jeszcze oddać 30% naszemu inwestorowi

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

Jak widać na historii zlecenia są bez SL i są przetrzymywane na stracie kilkukrotnie wiekszej od zysku co nie wróży dobrze takiemu systemowi ;)
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

ODPOWIEDZ