ZielonaMgielka pisze:Pamietaj co stoi powyzej 1500Nowy123 pisze:
pamietaj ze jutro dane i FED rownie dobrze bankstera jeszcze moze zrobic jakies - HTbo za bardzo trzymaja to na 1500

ZielonaMgielka pisze:Pamietaj co stoi powyzej 1500Nowy123 pisze:
pamietaj ze jutro dane i FED rownie dobrze bankstera jeszcze moze zrobic jakies - HTbo za bardzo trzymaja to na 1500
Całkowicie się zgadzam ;-)Mpapiez pisze:No i postraszyło, postraszyło i to chyba na tyle. Cena znów spadła pod "80". Najbardziej rozśmieszają mnie przewidywania niektórych analityków, że euro zaraz będzie 1.4 - a ja się pytam - na jakiej podstawie ?
Euro jest w dupie jak i cała ta strefa. Anglicy chcą uciekać - ale coś cicho o tym w mediach. Dla mnie to był ostatni podskok, a przynajmniej próba podskoku na danych - nie powiem, prawie mnie przekonali z jazdą na 1.3700, ale cóż pińcetka nie pękła i znów lecimy pewnie na strefe wsparcia 1.3400-20.
To do zobaczenia niżej, a TGV niech lepiej się katapulutuje z samolotu.
zlecenia sa w bezpiecznej zatoczce bs, oczekują na dobrego newsaMpapiez pisze:No i postraszyło, postraszyło i to chyba na tyle. Cena znów spadła pod "80". Najbardziej rozśmieszają mnie przewidywania niektórych analityków, że euro zaraz będzie 1.4 - a ja się pytam - na jakiej podstawie ?
Euro jest w dupie jak i cała ta strefa. Anglicy chcą uciekać - ale coś cicho o tym w mediach. Dla mnie to był ostatni podskok, a przynajmniej próba podskoku na danych - nie powiem, prawie mnie przekonali z jazdą na 1.3700, ale cóż pińcetka nie pękła i znów lecimy pewnie na strefe wsparcia 1.3400-20.
To do zobaczenia niżej, a TGV niech lepiej się katapulutuje z samolotu.