czekaj czekajrichard.cali pisze:Ja kupuje za 1.3424 jeśliScorpiman pisze:takiego jeszcze kupisz po 1.3480richard.cali pisze:L na Edku tylko za 1.3424, daj mi też Scorion wejść, jeśli, bo to jak "przypieprzenie"nie skneruj

czekaj czekajrichard.cali pisze:Ja kupuje za 1.3424 jeśliScorpiman pisze:takiego jeszcze kupisz po 1.3480richard.cali pisze:L na Edku tylko za 1.3424, daj mi też Scorion wejść, jeśli, bo to jak "przypieprzenie"nie skneruj
bez obrazy slepy jestes nie raz to pokazywali i opisywalem na SKALP na te zabawyZielonaMgielka pisze:piotus pisze:Groszke pisze:z dupy ta gra teraz... totolotek dla mnie, wydaje mi sie ze powinno zdjechac, ale broni sie jak moze, chyba sobie daruje... tu widze tez ze bardzo rozne typy co do daleszej drogi edka
Zwróć proszę uwagę na to, na co Koledzy wielokrotnie zwracali uwagę,że często Londyn podciąga na E/U pod zamknięcie USA z poprzedniego dnia i moim zdaniem właśnie to obserwujemy.
To nie jest tak ze nastpena sesja podciaga pod poprzednia. FX jest rynkiem ktory wiekszosc czasu spedza w konsolidacji (statystycznie 80% czasu) i mozna odniesc takie wrazenie kiedy cena zwykle odbija sie jak pileczka w jakims tam range-u. Podajcie mi jeden logiczny argument dlaczego tak mialoby sie dziac??
ja sobie na dziś chyba daruję, bo jak bym słuchał siebie to bym zarobił...Groszke pisze:no dobra ale co teraz... dalej w dół, czy wracamy do góry, mówię o sytuacji edka, bo wydaje mi sie ze edek pójdzie w góre a EJ doleci do 121.6 i potem znowu w dół
richard.cali pisze:Na tej euforii leszcze wchodzą w L, chce moją cene...albo się dogadamy albo Twoje TP 1.3470 kończy się teraz
ja tam zadnego rgr nie widze na H4. raczej jestes na wsparciupiotus pisze:Takie coś wypatrzyłem na EURNZD. Moim zdaniem wykluwa się RGR na H4, a kierunek poparty pinbarem D1.
Jako początkujący będę wdzięczny za Wasze opinie na ten temat.
ale EUR JPY lata tez pod EDKA a USD JPY pod SP500 nie raz i na sesji skosnych pod NIKKIEGroszke pisze:ja sobie na dziś chyba daruję, bo jak bym słuchał siebie to bym zarobił...Groszke pisze:no dobra ale co teraz... dalej w dół, czy wracamy do góry, mówię o sytuacji edka, bo wydaje mi sie ze edek pójdzie w góre a EJ doleci do 121.6 i potem znowu w dół