zagrywasz niezgodnie z trendem a to sie skonczyc moze sie zle, oj zle

a tak poza tym to powodzenia

Groszke pisze:ja jeszcze poczekam na Ske
-- Dodano: 29 sty 2013, 09:49 --
S - złapana, SL 1/3461 (chociaż pewnie powinna być większe) TP 1.3430 (ale ci co maja cochones to pewnie beda czekac na srode) tak sie rozpisalem to mi pewnie zaraz SL wybije i po frytach, ale musze wyjsc z roboty na 30min to wole zostawic
WSZELKIE uwagi mile widziane, gram od 1 styczniaa na demo gralem miesiac jedynie.
EUR/JPY 120 powinno być na dniachNowy123 pisze:WItam no ja na S dlaej na E J caly czas gram S licze ze oto nie koniec korekty
Mpapiez pisze:Groszke pisze:ja jeszcze poczekam na Ske
-- Dodano: 29 sty 2013, 09:49 --
S - złapana, SL 1/3461 (chociaż pewnie powinna być większe) TP 1.3430 (ale ci co maja cochones to pewnie beda czekac na srode) tak sie rozpisalem to mi pewnie zaraz SL wybije i po frytach, ale musze wyjsc z roboty na 30min to wole zostawic
WSZELKIE uwagi mile widziane, gram od 1 styczniaa na demo gralem miesiac jedynie.
Popraw SL na 85. Bo inaczej jest duża szansa że wcie wybiją. TP też większy ustaw.
@Rafmax,
Od piątku masz boczniaka i mówisz coś o trendzie ? Trend się kończy. Poza tym w day trading, gra przeciwko trendowi jest standardem.
Zobacz jak 121,65 jest mocny od piątkowej strefy trzeci raz testowany jak pusci to korekta może byc spora nawet do 117,200ale czy puści?Nowy123 pisze:WItam no ja na S dlaej na E J caly czas gram S licze ze oto nie koniec korekty
chyba miałeś więcej racji z tym fedem niż mi się wydawałoNowy123 pisze:tak ze mozliwy boczniak w przedziale 13380 13480 na ERU USD do jutra