Oj tam. Już chyba naprawili.pr7emo pisze:w przyszłym tygodniu chciałem przesłać większe pieniądze, ale mi cykora załączyli
Armada to całkiem w porządku broker. Zobacz jakie jaja robił admiral dla porównania %-).
Oj tam. Już chyba naprawili.pr7emo pisze:w przyszłym tygodniu chciałem przesłać większe pieniądze, ale mi cykora załączyli
no wiem, mam nadzieję że wyciągną lekcję z tej awarii i skoncentrują się aby więcej się nie powtórzyłaMpapiez pisze:Oj tam. Już chyba naprawili.pr7emo pisze:w przyszłym tygodniu chciałem przesłać większe pieniądze, ale mi cykora załączyli
Armada to całkiem w porządku broker. Zobacz jakie jaja robił admiral dla porównania %-).
zrobia chamski zaciag edek1.35 i ejek 123Nowy123 pisze:coDO USD kukac na inne pary jak USD sie umacnia EDEK nie wytrzyma dlugo
Alpari NZ, Dukascopy w ofercie, szczegółów nie znam, może warto poszukać.kuchara23 pisze:Czy ktos slyszal o brokerze, ktory jest rzeczywiscie prawdziwym ECN, ktory opiera się na systemie MetaTrader 4????
A Ty u jakiego brokera masz rachunek? I domyslam sie, ze pewnie z MM?richard.cali pisze:Alpari NZ, Dukascopy w ofercie, szczegółów nie znam, może warto poszukać.kuchara23 pisze:Czy ktos slyszal o brokerze, ktory jest rzeczywiscie prawdziwym ECN, ktory opiera się na systemie MetaTrader 4????
Pozazdrościć. Wiesz co "oni" zrobią !TGV pisze:zrobia chamski zaciag edek1.35 i ejek 123Nowy123 pisze:coDO USD kukac na inne pary jak USD sie umacnia EDEK nie wytrzyma dlugo
stary numer, aktywuja sie bs-bycze___sl-miska i jazda w dół na 1.3385![]()
Oni pisali o tym na swojej stronie to nie awaria tylko planowane wyłączenie serwera w UK chcieli sprawdzić czy przełączy sie bez problemów automatycznie na serwer zapasowy w USApr7emo pisze:no wiem, mam nadzieję że wyciągną lekcję z tej awarii i skoncentrują się aby więcej się nie powtórzyłaMpapiez pisze:Oj tam. Już chyba naprawili.pr7emo pisze:w przyszłym tygodniu chciałem przesłać większe pieniądze, ale mi cykora załączyli
ładny trejd się szykował, była okazja zamknąć na dziennych oporach, i przekręcić na południe
-- Dodano: pn 28-01-2013, 18:22 --
ale rozjeba*** wykres
-- Dodano: pn 28-01-2013, 18:23 --
na stronie głównej broka podgląd kwotowań normalnie chodzi
mogli by jakiego webtradera na wszelki wypadek
A z polskich to ostatnio wystartował BRE Fxrichard.cali pisze:Alpari NZ, Dukascopy w ofercie, szczegółów nie znam, może warto poszukać.kuchara23 pisze:Czy ktos slyszal o brokerze, ktory jest rzeczywiscie prawdziwym ECN, ktory opiera się na systemie MetaTrader 4????