dzis juz zgrajapr7emo pisze:no ale właśnie ze względu na ten poniedzialek, mogą jutro mocniej zagraćNowy123 pisze:nie ma ruchu w interesie nie ma zyskow wiec ruch musi byc

dzis juz zgrajapr7emo pisze:no ale właśnie ze względu na ten poniedzialek, mogą jutro mocniej zagraćNowy123 pisze:nie ma ruchu w interesie nie ma zyskow wiec ruch musi byc
możeNowy123 pisze:dzis juz zgrajapr7emo pisze:no ale właśnie ze względu na ten poniedzialek, mogą jutro mocniej zagraćNowy123 pisze:nie ma ruchu w interesie nie ma zyskow wiec ruch musi byca Sroda FED wiec raczej jutro moze byc roznie
możepr7emo pisze:dzis juz zgrajaNowy123 pisze:[qno ale właśnie ze względu na ten poniedzialek, mogą jutro mocniej zagraćNowy123 pisze:nie ma ruchu w interesie nie ma zyskow wiec ruch musi byca Sroda FED wiec raczej jutro moze byc roznie
nie śledzę ostatnio fundamentów za namową menago, ale wydaje mi się że fed nie jest priorytetem w tym tygodniu, jak coś powiedzą nieoczekiwanego to oczywiście możemy doświadczyć rolerkostera, to się okaże, raczej skupiam się na wtorku ponieważ charakteryzuje się większa płynnością, są faktyczniejsze ruchyNowy123 pisze:jakies glosy odnosnie zmiany c odo luzowanie ze rozwazaja o zmniejszeniu lub wczeniejszym zakonaczeniu skupu jak ostatnio i USD w gore
zobacz jakie dane jeszcze sa w Srode to zmienisz zdaniepr7emo pisze:nie śledzę ostatnio fundamentów za namową menago, ale wydaje mi się że fed nie jest priorytetem w tym tygodniu, jak coś powiedzą nieoczekiwanego to oczywiście możemy doświadczyć rolerkostera, to się okaże, raczej skupiam się na wtorku ponieważ charakteryzuje się większa płynnością, są faktyczniejsze ruchyNowy123 pisze:jakies glosy odnosnie zmiany c odo luzowanie ze rozwazaja o zmniejszeniu lub wczeniejszym zakonaczeniu skupu jak ostatnio i USD w gore
-- Dodano: pn 28-01-2013, 16:42 --
pięknie doszlifowałem system w weekend
BOCZEK pisze:
FXDD
Non Farm Payroll is this Friday, are you ready?
The forecast shows an Unemployment Rate of 7.8% and a Non Farm Employment Change of 156K.