Withdraw bonus - zbieram na pwo

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
KolekcjonerPipsow
Bywalec
Bywalec

Withdraw bonus - zbieram na pwo

Nieprzeczytany post autor: KolekcjonerPipsow »

Gram z bonusem u brokera plus500 :mrgreen:
Z chęcią za jakis czas wybrałbym od niego zarabioną kase i kupił jakies piwo...
Gdzieś kiedys czytałem na temat wymagań które trzeba spełnic aby bonus wypłacic i wydaje mi się to mozliwe, o ile broker okaze się wporządku :mrgreen:
Na start dostalem bonus w postaci 75zł...
Gram ze stałym SL 10-15 pipsów. Proft zgarniam wedle systemu początkującego gracza... na okno...na dole się kupuje a na górze zamyka.

TO MOJ PIERWSZY JORNUAL TAKZE PROSZE O WYROZUMIAŁOŚĆ :568:
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 14:23 przez KolekcjonerPipsow, łącznie zmieniany 1 raz.

KolekcjonerPipsow
Bywalec
Bywalec

Re: Withdraw bonus - zbieram na pwo

Gre rozpocząłem jakis czas temu... dziennie robiłem kilka setupów i nie przywiązywałem większej uwagi do tego
Obrazek

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

To jest konto realne na którym dostajesz 75zł?
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

KolekcjonerPipsow
Bywalec
Bywalec

Dostajesz 75zł jako bonus po założeniu konta real, wypłacic bonus można po spełnienieu wymogów + podesłaniu skanu dowodu osobistego... Mam nadzieję, ze jeżeli nawet nie spełnie tych wymogów aby wypłacic te 75zł to pozwolą wypłacic mi to co z nich ugrałem :D Zobaczymy co z tego wyniknie.
Moje konto po kilku trejdach wygląda obecnie tak:
http://screenshooter.net/data/uploads/nn/xb/dpxm.jpg

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Jeżeli dobrze zrozumiałem, to np. grając na edku musisz zrobić 1,5mln obrotu, żebyś mógł wypłacić bonus, ale nie wiem czy się nie pomyliłem.

KolekcjonerPipsow
Bywalec
Bywalec

Ja jestem słaby w obliczeniach ale jeżeli jest tak jak twierdzisz to muszę otworzyć 3 tysiące zleceń w przeciągu 8 tygodni... Zobaczymy czy mi się uda jednoczesnie zachowując te 75zł :D
chyba, ze obrót liczy się inaczej.. troche dużo tych zleceń musiałbym otworzyć ;P
Gram i cieszę się, ze to real :D na demo tego nie czuje, duch walki tak czy siak we mnie pozostanie.

Jarekk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jarekk »

Z całego serca życzę Ci żeby się udało tego dokonać, gdyż cel jest na prawdę szczytny.
Analityk studiujący wykresy to myśliwy, podążającymi za subtelnymi znakami, widocznymi jedynie dla tych, którzy wiedzą, czego szukać.

KolekcjonerPipsow
Bywalec
Bywalec

Ostatnio szybkim kupnem udało mi się ugrać ponad 100 pipsów
Dzisiaj od rana sugerując się płynnoscią rynku i niemocą przebicia poziomu oporu zdecydowałem się na open sell z zamiarem dłuższego przetrzymania transakcji bo przewidywany przeze mnie zjazd w dół miał odbyć się zdecydowanie i płynnie.
Po oberwacji otwartej pozycji stwierdziłem, ze płynnosc jakby zastygła i czeka na jakies większe sygnały. Odblokowałem sie i zamknąłem pozycję z zyskiem. Wierząc, ze zaraz nastąpi mocne "w dół" na niewielkiej górce sprzedałem znowu. przypominam, iz stosuję twarde SL 10-15 pipsów. cała akcja wygląda mniej więcej tak:
Obrazek
Drugie zlecenie trafiło w SL(trzeba przesunąc pasek i zobaczyc obrazek) i po moim Sl kurs zdecydowanie spadł w dół :d
Ostatnio zmieniony 29 sty 2013, 13:08 przez KolekcjonerPipsow, łącznie zmieniany 1 raz.

KolekcjonerPipsow
Bywalec
Bywalec

Na obecną chwile moja pozycja otwarta wygląda tak:
Obrazek
STraszne jest to, ze czasami te sygnały kupna czy sprzedazy są bardzo czytelne jednak odbitki po sptaku czy wzroscie nieraz są zbyt adresywne i trafiają w moje sl ;]

KolekcjonerPipsow
Bywalec
Bywalec

Gram od długiego czasu na Edku i naprawde wiele czasu spędziłem na jego obserwacji. Moje błędy najczęsciej występują przez brak cierpliwosci i w tym przypadku przez zbyt mały kapitał. % straty z jednej nieudanej starty jest dla mnie zbyt wielki wobec całego depo.

Gdy na trading poświęcałem mase czasu i uwagi to przy podejmowaniu decyzji grajac z duzym sl/tp sugerowałem się tym, co aktualnie dzieje się na M1. Uwielbiałem analizować różnego rodzaju formacje które przedstawiałem w swojej głowie w nieco prostrzy sposób.. Często moje szybkie skalpy były dla mnie genialnym wskaźnikiem do owtarcia zlecenie o szerszych widełkach.Obrazek
To jest jeden z bardzo czesto powtarzających się motywów które analizuje w bardzo prosty sposób. Aktualnie na rynku panuje dosyc zrównowazona siła kupna/sprzedazy. To wg mnie jest jakaś większa grupa inwestorów która po kolei kupuje czy sprzedaje a póxniej kasuje zysk i wchodzi w tym samym momencie i następuje wielkie wybicie.

ODPOWIEDZ