Witam,
Czy istnieje jakiś skrypt do MT4, który na jednym oknie wyświetla dwa wykresy np. EUR/USD i GBP/USD?
Chodzi o korelację miedzy poszczególnymi parami.
Pozdrawiam
Nakładanie wykresów
Nakładanie wykresów
"Zawsze rób tak, by było dobrze- bo jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz" H. P.
Re: Nakładanie wykresów
Chyba o to Ci chodziło . Musisz zmienić w parametrach jena japońskiego na funta brytyjskiego tj. wystarczy w miejsce USD/JPY wpisać GBPUSD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzięki ale nie mogę w edytorze podmienić pary na GBPUSD- nie wiem co jest grane ...
"Zawsze rób tak, by było dobrze- bo jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz" H. P.
- ForexTig3r
- Maniak
A ja przyłączę się z moim pytaniem, czy są jakieś fajne nakładki na MT4, z poszarzeniem narzędzi analitycznych, powiększeniem ilości dostęonych interwałów czasowych.. ??
Będę wdzięczny za gotową paczkę.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ForexTig3r pisze: powiększeniem ilości dostęonych interwałów czasowych.. ??
Możesz użyć standardowego w mt4 skryptu period_converter.
Aby uzyskać np H3 włącz H1, odpal skrypt i wybierz ExtPeriodMultiplier 3,
Następnie z MENU Plik

Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
dzieki super sprawa ten skrypt
wskaźniki własne ->overlay-> wpisz parametry->subsymbol->GBPUSDnubi1980 pisze:Dzięki ale nie mogę w edytorze podmienić pary na GBPUSD- nie wiem co jest grane ...
Wpisujemy bez użycia : kropek, przecinków .
a moze ktos posiada platforme mobilna i moze powiedziec, czy skrypt podany przez bakubaka, jest takze dostepny w mt4 na platformach mobilnych, czy np na telefonach tez mozna w ten sposob tworzyc sobie swoje interwaly czasowe?