Ma podać info dotyczące wielkości środków zgłoszonych przez banki do repatriacji do ECBBOCZEK pisze:EBC dziś? nic o tym nie wiem.
DayTrading: Piątek 25.01.2013
Re: DayTrading: Piątek 25.01.2013
a, to o czym pisał niemiaszek, teraż coś mi świeci w głowie
Rychowi jak ładnie S wchodzi
Rychowi jak ładnie S wchodzi
na pewno byłjurcik pisze:Ma podać info dotyczące wielkości środków zgłoszonych przez banki do repatriacji do ECBBOCZEK pisze:EBC dziś? nic o tym nie wiem.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 12:05 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Każdy trend się kiedyś kończy, a przy inwestowaniu krótkoterminowym - DAY TRADING, gra przeciwko trendowi jest jak najbardziej OK.rafmax pisze:czasem nie moge wyjsc z podziwu jak niektorzy lubia sobie utrudniac trading grajac wbrew trendowi![]()
- richard.cali
- Pasjonat
uwaga bo może podbic teraz 1.3439robsoy pisze:15 pipsów czyli 1,3462 i będzie ok?richard.cali pisze:Robsoy, tylko z ciasnym przecież

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

Mpapiez pisze:Każdy trend się kiedyś kończy, a przy inwestowaniu krótkoterminowym - DAY TRADING, gra przeciwko trendowi jest jak najbardziej OK.rafmax pisze:czasem nie moge wyjsc z podziwu jak niektorzy lubia sobie utrudniac trading grajac wbrew trendowi![]()
Zgadza sie, konczy sie. Tylko pytanie jest kiedy? osobiscie wole pomylic sie tylko raz - gdy to zrobi naprawde.
ale pewnie ile ludzi tyle strategii i kazda jest dobra jesli przynosi zyski.
i mamy sprzedawanie faktow 

to znaczy ze gdzie dajesz S jak na m5 rośnie?Mpapiez pisze: Każdy trend się kiedyś kończy, a przy inwestowaniu krótkoterminowym - DAY TRADING, gra przeciwko trendowi jest jak najbardziej OK.
w DT dasz większy sl i też możesz grać z trendem

ogólnie jak dla mnie możesz rzucać kostką grać z TP +5 bez SL'a i pewnie wyjdziesz na tym tak samo jak nie lepiej ... pod warunkiem ze nie będziesz rzucał kostką przed ważnym fundamentami...
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 12:02 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
o kur***** ale edek sobie zrobił teraz numer
- richard.cali
- Pasjonat
jest, nawet bwyżej SELL
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

ahah ale jazda pod EBC podbitka