skąd zacząłeś?kubasinski2007 pisze:panowie co z kablem mam otwarta ske? wyzej niz wczoraj
Z jednej strony retest 5800, z drugiej zaś u dołu nie ma zbyt wiele miejsca. 10:30 ?
ZielonaMgiełka rozpatruj kwestie w kategoriach DT

skąd zacząłeś?kubasinski2007 pisze:panowie co z kablem mam otwarta ske? wyzej niz wczoraj
Wiem, wiemadk pisze:skąd zacząłeś?kubasinski2007 pisze:panowie co z kablem mam otwarta ske? wyzej niz wczoraj
BOCZEK pisze:mi się oczekujące L na edku odpaliło dziś o 8 ranorichard.cali pisze:Nikt nie daje oczekującego na S w okolicy 1.3450, wczoraj ejeman wyciagał edka, ciekawe kto kogo zarobić dziś, a ejek ma zadatki na przekroczenie 122, z tego co na chwilę obecną widać, wiec tam gdzieś kolejne oczekujące L
I jak to na FX bywa. GDP mocno ponizej oczekiwan wysyla kabla na dolki... robi sie interesujacoZielonaMgielka pisze:Wiem, wiemadk pisze:skąd zacząłeś?kubasinski2007 pisze:panowie co z kablem mam otwarta ske? wyzej niz wczoraj
Nadal mamy do pokonania troche oporow ale warto byc ostroznym stawiajac na S bo tradujemy w obszarze popytu na wyzszych interwalach.
GU M15
http://screencast.com/t/82AQADWzc