Tego nie wiedziałem i zanotujęNowy123 pisze:tu nie chodzi czy sie uda czynie kuka sie na SP500 tez jak cofa zawsze cos weźmie za soba DOLCA
DayTrading: Czwartek 24.01.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 24.01.2013
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
mielismy wybicie z klina ,więc do lini wybicia 1,3330-1,3340?Tommy_Boss pisze:ESKA na edku już 20 pipsów dała ale gdzie koniec hmmmmm![]()
![]()
nauczę się tego jeszczeBOCZEK pisze:pr7emo, ciekawe czy zauważysz która z par wysyła pierwsza sygnały
-- Dodano: czw 24-01-2013, 19:44 --
na ejku spread skacze, trzeba uważać z oczekującymi
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Jednak wielu rzeczy jeszcze nie ogarniam ale dziękuję za wskazówkirobsoy pisze:mielismy wybicie z klina ,więc do lini wybicia 1,3330-1,3340?Tommy_Boss pisze:ESKA na edku już 20 pipsów dała ale gdzie koniec hmmmmm![]()
![]()
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
poza tym zauważyłem, iż ejek chodzi kanałami lepiej od edka za to ma + :]
ruch się prędko nie wyczerpie, cały czas mam w pamięci obraz od zjazdu 2008, można na tym silniku jechać nawet ze dwa lata
jeszcze jak będę miał czas to lookne na gj
ale jazda hehe, jakbym miał alarm na breakevenie to sąsiedzi by pomyśleli że jakaś infolinia u mnie czy coś
ruch się prędko nie wyczerpie, cały czas mam w pamięci obraz od zjazdu 2008, można na tym silniku jechać nawet ze dwa lata
jeszcze jak będę miał czas to lookne na gj
ale jazda hehe, jakbym miał alarm na breakevenie to sąsiedzi by pomyśleli że jakaś infolinia u mnie czy coś
Ostatnio zmieniony 24 sty 2013, 19:48 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie jest tak, ale widze ze jak jeden wysyła wyraźne sygnały, to warto tam się pakować, a drugi zostawić w spokoju, na chyba ze jakaś dywersyfikacja portfela
wizja działa
wizja działa
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Tommy_Boss pisze:Tego nie wiedziałem i zanotujęNowy123 pisze:tu nie chodzi czy sie uda czynie kuka sie na SP500 tez jak cofa zawsze cos weźmie za soba DOLCA
http://stooq.pl/q/a/?s=jpy_i
http://www.investing.com/indices/japan- ... nced-chart
masz tu dwa wazne tematy co do JPY do tego SP500 i ERU USD dokladasz plus opory i wspracia na EUR JPY i ciupiesz
fajny jest ten ejek, nawet byłbym skłonny kupić sobie taka koszulkę z logo
moze i E/J nie jest zły ale złoto rownie dobre 
najwieksza +200 pips
najmniejsza +50
najwieksza +200 pips
najmniejsza +50
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Super dziekujęNowy123 pisze:Tommy_Boss pisze:Tego nie wiedziałem i zanotujęNowy123 pisze:tu nie chodzi czy sie uda czynie kuka sie na SP500 tez jak cofa zawsze cos weźmie za soba DOLCA
http://stooq.pl/q/a/?s=jpy_i
http://www.investing.com/indices/japan- ... nced-chart
masz tu dwa wazne tematy co do JPY do tego SP500 i ERU USD dokladasz plus opory i wspracia na EUR JPY i ciupiesz