richard.cali pisze:Papież, bede próbował negować wszelkie wyjścia edka powyzej 1.3370![]()
POTEŻNA SILA W MAŁYM s MOŻE BYĆ
ruszam teraz na wybiciach
DayTrading: Czwartek 24.01.2013
-
kubasinski2007
- Stały bywalec

Re: DayTrading: Czwartek 24.01.2013
opor 120 43
gdzie masz SL ja mam jeszcze swojego na 119.92TGV pisze: moje czeka 120.25
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Tak L-ki moje pozamykały sie na TP ale na h4 to mi ten ejek zaczyna rgr-em zalatywać a wole wyjście górą i dalsze wzrosty.Nowy123 pisze:gorna banda kanalu 1 h 121 35Groszke pisze:EJ ma jakis opór ktory dziś nie przejdzie?
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- Seneka
może czas na kolejne L? na SL na 7 pipek
rgry nie są takie płaskie
rgry nie są takie płaskie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
http://stooq.pl/q/?s=jpy_i
http://www.investing.com/indices/japan- ... nced-chart opor fibo czasowe wypada o 1 00 wiiec opcja taka skosne podciagna E J jeszcze troche i zaczniemy jakas korekte mala do wybitego kanalu zalezy jeszcze jak usa skonczy lub od razu po luce na NIKIE troche cofna na JPY
http://www.investing.com/indices/japan- ... nced-chart opor fibo czasowe wypada o 1 00 wiiec opcja taka skosne podciagna E J jeszcze troche i zaczniemy jakas korekte mala do wybitego kanalu zalezy jeszcze jak usa skonczy lub od razu po luce na NIKIE troche cofna na JPY
Rydzyko duze jen to sterowana waluta odczekam trochę co zrobią wolę wejść pózniej
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
- Seneka
- Seneka
-
kubasinski2007
- Stały bywalec

czy jest az taka hossana zeby przebijac 1500 na s&p? jak mozna poubierac leszcza w l
pod kreska 120.05BOCZEK pisze:gdzie masz SL ja mam jeszcze swojego na 119.92TGV pisze: moje czeka 120.25
Z zupełnie innej beczki- czy ktoś mógłby podzielić się opinią na temat GBP/PLN?
Wydaje mi się, że kurs jest nieracjonalnie niski i ma spory potencjał wzrostowy (6-7gr)
Wydaje mi się, że kurs jest nieracjonalnie niski i ma spory potencjał wzrostowy (6-7gr)