DayTrading: Środa 23.01.2013
Re: DayTrading: Środa 23.01.2013
[img][/im[img][*][/img]g]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
może wielbłąda zrealizują ... ?Nowy123 pisze:wyciagniety ciekawe co zrobia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
czyli S zSL 371 brawo
macie luka czy coś w okolicy 1,33311?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Takie są skutki jak się trzyma nisko głowę przy biurku, i o róg stołu zahaczyłamrafmax pisze:zibi pisze:u szefa

-- Dodano: 23 sty 2013, 12:44 --
Takie są skutki jak się trzyma nisko głowę przy biurku, i o róg stołu zahaczyłamrafmax pisze:zibi pisze:u szefa

chciwość jest dobra
przeciez Ty nawet nie kumasz co sie do Ciebie mowi
zibi pisze:przeciez Ty nawet nie kumasz co sie do Ciebie mowi
co chcesz zwracałam uwagę na pisownie!!
chciwość jest dobra
teraz juz zabawa i czekanie do 14 jak pejsy wejda
co do EUR JPY i par JPY
mozna zobaczyc ze jak NIKKIE ma luke w dol to umacniaja JPY jak w gore to oslabiaja dzis bylo t ow nocy ladnie widac i nie pierwszy raz
jesli SP500 usraki zrobia 1500 to nikkie po tym spadku moze luka sie otworzyc jakas i oslabia JPY w nocy przewaznie sie t odzieje miedzy 24 a 1 00
dal tego warto w nocy patrzec jak chca otworzyc NIKKIE
co do EUR JPY i par JPY
mozna zobaczyc ze jak NIKKIE ma luke w dol to umacniaja JPY jak w gore to oslabiaja dzis bylo t ow nocy ladnie widac i nie pierwszy raz

jesli SP500 usraki zrobia 1500 to nikkie po tym spadku moze luka sie otworzyc jakas i oslabia JPY w nocy przewaznie sie t odzieje miedzy 24 a 1 00
dal tego warto w nocy patrzec jak chca otworzyc NIKKIE
Mowie o glupotach ,ktore wypisujesz o pozycjachpkubiu pisze:zibi pisze:przeciez Ty nawet nie kumasz co sie do Ciebie mowi
co chcesz zwracałam uwagę na pisownie!!
Moim zdaniem NIKKEI otworzy się tak jak wypadnie raport APPLE a co do JPY mam odczucie odwrotne tzn. osłabienie JPY ma wpływ na wyższe otwarcie NIKKEI (wzrost kursów spółek nastawionych na eksport )