na 1 j po tych swieczkach dwuchbylo do przewidzenie ze podbija bo bronili 13285
przeciez tam niebylismy dzisiaj piszesz bzdurypkubiu pisze:takpkubiu pisze:funta juz nie osłabią związki zawodowe na to nie pozwolą które maja prym w funduszach
a ap ropo pisania moj tablet nie ma polskich znaków i co się tak rzucacie, mnie szef w tych kategoriach nie ocenia, uważa że inne jezyki UE są bardziej przydatne i wartościowe
0,8430
w biedronce tablety? dziwne;-) ale masz zryty berecikpkubiu pisze:funta juz nie osłabią związki zawodowe na to nie pozwolą które maja prym w funduszach
a ap ropo pisania moj tablet nie ma polskich znaków i co się tak rzucacie, mnie szef w tych kategoriach nie ocenia, uważa że inne jezyki UE są bardziej przydatne i wartościowe
nie orientujesz się, tablety to po prostu duże tabletki, dla tych którym regularnej wielkości nie pomagają...crok. pisze:w biedronce tablety? dziwne;-) ale masz zryty berecikpkubiu pisze:funta juz nie osłabią związki zawodowe na to nie pozwolą które maja prym w funduszach
dziś jeszcze będziemy sie bujać w wąskim kanale 1,3331-13304 ale czwartek wybicie dołem pewnezibi pisze:mam S od 318 sl 332 co tzm sadyicie_
ośmieszanie i obrażanie to ostrzeżeń za to eis daje - protestuje DR Forexpkubiu pisze:dziś jeszcze będziemy sie bujać w wąskim kanale 1,3331-13304 ale czwartek wybicie dołem pewnezibi pisze:mam S od 318 sl 332 co tzm sadyicie_