DayTrading: Środa 23.01.2013
Re: DayTrading: Środa 23.01.2013
"Największe zagrożenie dla UE płynie z krajów, które potepiają myślenie o nowej Europie, określając je jako herezję."
za TMS
-- Dodano: śr 23-01-2013, 10:30 --
Od zawsze celem UE było pogłebianie bliskości, co nie jest celem Wlk. Brytanii.
-- Dodano: śr 23-01-2013, 10:34 --
Premier chce przeprowadzenia referendum w Wlk. Brytanii ws. obecności w UE.
DM TMS Brk.
za TMS
-- Dodano: śr 23-01-2013, 10:30 --
Od zawsze celem UE było pogłebianie bliskości, co nie jest celem Wlk. Brytanii.
-- Dodano: śr 23-01-2013, 10:34 --
Premier chce przeprowadzenia referendum w Wlk. Brytanii ws. obecności w UE.
DM TMS Brk.
E J h 4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
23.01. Londyn (PAP/Reuters) - Coraz ściślejsza unia, do której zmierza Europa nie jest celem Wielkiej Brytanii - oświadczył w środę w Londynie brytyjski premier David Cameron podczas długo oczekiwanego przemówienia na temat przyszłego statusu swego kraju w Unii.
Cytowany przez CNN Cameron powiedział również, że narodowe parlamenty pozostają źródłem demokracji oraz, że W.Brytania nie zamierza przyjąć wspólnej waluty. Dodał, iż bez reform w Unii Europejskiej Wielkiej Brytanii grozi "wypchnięcie w stronę wyjścia". (PAP)
Cytowany przez CNN Cameron powiedział również, że narodowe parlamenty pozostają źródłem demokracji oraz, że W.Brytania nie zamierza przyjąć wspólnej waluty. Dodał, iż bez reform w Unii Europejskiej Wielkiej Brytanii grozi "wypchnięcie w stronę wyjścia". (PAP)
funta juz nie osłabią związki zawodowe na to nie pozwolą które maja prym w funduszach
a ap ropo pisania moj tablet nie ma polskich znaków i co się tak rzucacie, mnie szef w tych kategoriach nie ocenia, uważa że inne jezyki UE są bardziej przydatne i wartościowe
a ap ropo pisania moj tablet nie ma polskich znaków i co się tak rzucacie, mnie szef w tych kategoriach nie ocenia, uważa że inne jezyki UE są bardziej przydatne i wartościowe

chciwość jest dobra
to by sie zgadzalo korekty przejda po rynkuNowy123 pisze:http://www.bankfotek.pl/image/1402977.jpeg
-- Dodano: śr 23-01-2013, 11:03 --
masz S na e/g?pkubiu pisze:funta juz nie osłabią związki zawodowe na to nie pozwolą które maja prym w funduszach
http://www.bankfotek.pl/image/1402977.jpeg NIKKIE co do par JPY
formacja harmoniczna 5-0 na eu weekly
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
everything is going as planned
takpkubiu pisze:funta juz nie osłabią związki zawodowe na to nie pozwolą które maja prym w funduszach
0,8430
chciwość jest dobra