DayTrading: Wtorek 22.01.2013
Re: DayTrading: Wtorek 22.01.2013
kuzwa!! ale mnie dzis wydymali ;/ brzydko sobie pogrywaja
EJ czeka nas chyba jakis boczniak miedzy 120 50 - 116 50 jesli przewala rejony 116 50 to jedziem pietro nizej 

jak się z tym czujesz?rafmax pisze:kuzwa!! ale mnie dzis wydymali ;/ brzydko sobie pogrywaja
dużo kasa pewnie teraz siedzi na dużym obiedzie, rynek zrobił swoje, teraz konsola do 14,30 jakiś ruch i mario z EBC
German FinMin Schaeuble says financial crisis should share in the cost of the crisis
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2013, 12:51 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ktos wchodzi eurchf short po 1,2392 ?
to tylko korekta w silnym trendzie na long termin 123 61 fibo a nastepny poziom 132 50 % fibo sprzedawanie faktow jednak nastapilo liczylem chodz na nowy szczyt i fibo no ale coz trzeb bylo reagowac w nocy po korekcie i jakiejs konsolidacji mysle ze czek nas marsz w goreJapco pisze:Nie wiem czy to nie będzie jakaś wkrętka. Ludzie zagrają z analizy na spadek a Japonia zacznie drukować jena i go osłabi a wtedy wszystkim pozamyka SL na stratach. Akurat te dane musieli dzisiaj mówić
zastanawiam się co po QE oraz jpy będzie kolejną okazją inwestycyjną 

czyli zjazd na 116,50-117 i jazda na 123?Nowy123 pisze:to tylko korekta w silnym trendzie na long termin 123 61 fibo a nastepny poziom 132 50 % fibo sprzedawanie faktow jednak nastapilo liczylem chodz na nowy szczyt i fibo no ale coz trzeb bylo reagowac w nocy po korekcie i jakiejs konsolidacji mysle ze czek nas marsz w goreJapco pisze:Nie wiem czy to nie będzie jakaś wkrętka. Ludzie zagrają z analizy na spadek a Japonia zacznie drukować jena i go osłabi a wtedy wszystkim pozamyka SL na stratach. Akurat te dane musieli dzisiaj mówić
Możesz mi to pokazać na screenie swojej analizy?Nowy123 pisze: to tylko korekta w silnym trendzie na long termin 123 61 fibo a nastepny poziom 132 50 % fibo sprzedawanie faktow jednak nastapilo liczylem chodz na nowy szczyt i fibo no ale coz trzeb bylo reagowac w nocy po korekcie i jakiejs konsolidacji mysle ze czek nas marsz w gore
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać rożnych rezultatów".
Albert Einstein
Albert Einstein
dokładnie. moim zdaniem poki co downtrend w długoterminowym uptrendzie. ale brac w tej chwili longa to chyba troche ryzykowne, chyba ze ktos moze sobie pozwolic na sl rzedu 200 pipsJapco pisze:Możesz mi to pokazać na screenie swojej analizy?Nowy123 pisze: to tylko korekta w silnym trendzie na long termin 123 61 fibo a nastepny poziom 132 50 % fibo sprzedawanie faktow jednak nastapilo liczylem chodz na nowy szczyt i fibo no ale coz trzeb bylo reagowac w nocy po korekcie i jakiejs konsolidacji mysle ze czek nas marsz w gore
dodatkowo własnie na m5 głowa z ramionami sie formuje?