DayTrading: Wtorek 22.01.2013
Re: DayTrading: Wtorek 22.01.2013
Coś niemrawa ta jazda, spodziewalem sie dzisiaj 1.34
@pr7emo
Niby tak- słaby- ale przy takim przebiciu prognozy reakcja powinna być silniejsza.
Na nic nie znaczącą plotkę rynek zareagował ostro mimo, że nikt nie wie właściwie co miałoby wynikać z tej dymisji/rezygnacji.
Teraz pewnie powoli odrobimy do 1,335/1,336 i poczekamy na 14
Niby tak- słaby- ale przy takim przebiciu prognozy reakcja powinna być silniejsza.
Na nic nie znaczącą plotkę rynek zareagował ostro mimo, że nikt nie wie właściwie co miałoby wynikać z tej dymisji/rezygnacji.
no cóż tak to jest, rynek najpierw odbiera informację i na nią reaguje, potem weryfikuje i uśrednia w ceniedwnl pisze:@pr7emo
na takim zewie to nawet trend zainstalują

Garbage utter - całkowita bzudra. Tak to należy czytaćBOCZEK pisze:garabge to smieci a utter?
to dalej wygląda na spadki
Rumors surfacing that ECB's Weidmann has resigned, rumor is possibly responsible for the DAX 1.36% decline and Euro weakness

albo wyczuli ze mocne euro da im popalić i sami próbują go obnizyc
chciwość jest dobra
dolna banda na E J zaliczona
Nowy mam coś dla ciebieNowy123 pisze:dolna banda na E J zaliczona
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
czy moglabys jasniej sie wypowiadac?pkubiu pisze:albo wyczuli ze mocne euro da im popalić i sami próbują go obnizyc
pr7emo pisze:Nowy mam coś dla ciebieNowy123 pisze:dolna banda na E J zaliczona
zapomni

a c odo spadkow to na E J to mak 116 50 w najgorszym przypadku okolice 113 650 114
Rybiński: Czy w USA wynaleźli perpetuum bankobile?
ale to wygląda śmiesznie, na edku H4 sugeruje nie spadki,na ejku spadki, dopiero patrząc się na horyzont w którym obie pary sie poruszają, można stwierdzić ze zadna z tego horyzontu się nie wybiła.
edek co prawda był bliżej wybicia, ale...ale sie nie wybił...sytuacja mnie frapuje, bo jak widać z jeden strony wzrosty z drugiej spadki...
ale to wygląda śmiesznie, na edku H4 sugeruje nie spadki,na ejku spadki, dopiero patrząc się na horyzont w którym obie pary sie poruszają, można stwierdzić ze zadna z tego horyzontu się nie wybiła.
edek co prawda był bliżej wybicia, ale...ale sie nie wybił...sytuacja mnie frapuje, bo jak widać z jeden strony wzrosty z drugiej spadki...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2013, 11:56 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!