DayTrading: Wtorek 22.01.2013
Re: DayTrading: Wtorek 22.01.2013
RYNEK ROPY ZROWNOWAZONY
London Brent Oil : Not the favor of the investors
18 stycznia Międzynarodowa Agencja Energii (IEA) podniosła swoje prognozy dotyczące popytu na ropę na świecie dla 2013 roku. Rosna ceny ropy na BRENT do 100 dolarow.
Rosnący popyt na swiecie może szybko doprowadzić do wyższych cen ropy.
London Brent Oil : Not the favor of the investors
18 stycznia Międzynarodowa Agencja Energii (IEA) podniosła swoje prognozy dotyczące popytu na ropę na świecie dla 2013 roku. Rosna ceny ropy na BRENT do 100 dolarow.
Rosnący popyt na swiecie może szybko doprowadzić do wyższych cen ropy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Grecja spełniała warunki i otrzyma cześć z 14,8 mld EUR transzy pomocy przeznaczonej do wypłaty w Ikw.
to podnosi edka do góry? jezeli tak to tylko o jedenastej ratują nas dane, wiec czas na relaks idę nosek przypudrować
to podnosi edka do góry? jezeli tak to tylko o jedenastej ratują nas dane, wiec czas na relaks idę nosek przypudrować

chciwość jest dobra
paranoiczna sytuacja na m5, tu edku spadki zahmamowane, jak na razie na jenie jak by dopiero rozpoczęte, skoro na jenie spadki rozpoczęte to na edku też powinny się zacząć
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Nastąpił zanik korelacji i to na kilku parach coś z tego musi wyniknąć...trzeba być czujnym..BOCZEK pisze:paranoiczna sytuacja na m5, tu edku spadki zahmamowane, jak na razie na jenie jak by dopiero rozpoczęte, skoro na jenie spadki rozpoczęte to na edku też powinny się zacząć
jaki zanik korelacji, od kiedy? na jakich parach? a ejek nadal chodzi za edekiem. kabel jak na moje cały czas zyje własnym życiem, złoto podobnie, nie wiem o jakiej parze piszesz....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Boczek przecież od wczoraj EUR/USD z EUR/JPY nie idą łeb w łeb
na m15 było to widać, edek był w konsoli a ejek spadał
chociaż na tym interwale widać że od 7 rano już idą podobnie

chociaż na tym interwale widać że od 7 rano już idą podobnie
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
a ostateczny kierunek jak był? ten sam??snikers_m pisze:.....edek był w konsoli a ejek spadał
takie niespodzianki (ze są małe wahania) były i będą zawsze, sam nie raz widział rozbierze sytuacje gdzie edek miał rosnąć a ejek spadać, suma sumarum na jedyn rynku formacji ukształtowało się fałszywe wybicie, na drugim było bez fałszywki, ale obie pary poszły w tym samym kierunku, pokaż mi kilak sytuacji gdzie obie pary szły w innych kierunkach, ale na interwale większym od h1, bo m5 to wiesz....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2013, 10:14 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak myślę!
Tak myślę!
no panowie widzę że edek nie dał rady i stanoł na wysokosci waszych oczekiwań - dlatego powtarzam są inni oprócz edka
teraz 13280 po danych z 11.00 cel 13260
teraz 13280 po danych z 11.00 cel 13260
chciwość jest dobra
"Market talk that ECB's Weidmann may resign - Unconfirmed"
Stąd te spadki na eur/usd...
Stąd te spadki na eur/usd...
daj boże!