DayTrading: Wtorek 22.01.2013
Re: DayTrading: Wtorek 22.01.2013
ej h1 objęcie bessy, najbliższy cel po lekkiej korekcie to okolice 118 - 118.1. miłego dnia 

- ForexTig3r
- Maniak
http://www.xtb.pl/%7E/media/xtb_pl/PDF/ ... aponii.pdf
Wszyscy myśleli, że ejek, będzie szedł do ogóry nie edek a tymczasem jest na odwrót.
Wszyscy myśleli, że ejek, będzie szedł do ogóry nie edek a tymczasem jest na odwrót.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
wstawac bo edek sie wspina! 
-- Dodano: 22 sty 2013, 08:15 --
eurchf, wystrzeli ??

-- Dodano: 22 sty 2013, 08:15 --
eurchf, wystrzeli ??
Już kawę zaparzyłam sobie i szefowi, szef ucina sobie drzemkę przy porannej prasie po DSS a ja zabieram się teraz za edka i zakładam S pierwsza na 1.3360
chciwość jest dobra
Dutch Finance Minister Jeroen Dijsselbloem was appointed the new chairman of euro zone finance ministers on Monday and told his colleagues he wanted to move on from simply fighting crises to focus on longer-term policies to cement fledgling confidence.
Dutchman to head Eurogroup, wants to move on from crisis-fighting!
Nowym szefem eurogrupy został Holender Jeroen Dijsselbloem
Dijsselbloem zapowiedział, że chciałby, aby eurogrupa skoncentrowała się na zakooczeniu budowy unii bankowej,
kontynuowaniu strategii konsolidacji finansowej, a także polityce, która przywróci wzrost gospodarczy.
Dutchman to head Eurogroup, wants to move on from crisis-fighting!
Nowym szefem eurogrupy został Holender Jeroen Dijsselbloem
Dijsselbloem zapowiedział, że chciałby, aby eurogrupa skoncentrowała się na zakooczeniu budowy unii bankowej,
kontynuowaniu strategii konsolidacji finansowej, a także polityce, która przywróci wzrost gospodarczy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie wszyscy ale mam nadzieję, że się sprawdziForexTig3r pisze:http://www.xtb.pl/%7E/media/xtb_pl/PDF/ ... aponii.pdf

Na edku złapałem TP na 1.3359 a na ejku siedzę ze SL 119.60 i TP 118.09

Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)
POLSKA W I kw. '13 możliwa ujemna dynamika PKB w Polsce –Gronicki
POLSKA Jest duża przestrzeo i pilna potrzeba luzowania polityki pieniężnej –Rosati
POLSKA RPP powinna uwzględnid w swojej polityce, że CPI jest poniżej celu -Rostowski, MF
POLSKA Marcowa projekcja może uzasadnid kolejne obniżki stóp -Hausner, RPP
POLSKA Dług Skarbu Paostwa w XI wzrósł o 0,7 proc. mdm do 801.089,4 mln zł –MF
-- Dodano: wt 22-01-2013, 8:44 --
Wtorek,22stycznia
ISTOTNE DANE PUBLIKACJE NA DZISIAJ, KTORE MOGA MIEC WPLYW NA RYNEK W DLUGIM HORYZONCIE:
JAPONIA 04:47 Decyzja BoJ ws. stóp procentowych - Prognoza 0,1%; Poprzednio 0,1%
NIEMCY 11:00 Indeks instytutu ZEW - Prognoza 12; Poprzednio 6,9
USA 16:00 Sprzedaż domów na rynku wtórnym - Prognoza 5,08 mln; Poprzednio 5,04 mln
USA 16:00 Indeks Fed z Richmond - Prognoza 4; Poprzednio5
POLSKA Jest duża przestrzeo i pilna potrzeba luzowania polityki pieniężnej –Rosati
POLSKA RPP powinna uwzględnid w swojej polityce, że CPI jest poniżej celu -Rostowski, MF
POLSKA Marcowa projekcja może uzasadnid kolejne obniżki stóp -Hausner, RPP
POLSKA Dług Skarbu Paostwa w XI wzrósł o 0,7 proc. mdm do 801.089,4 mln zł –MF
-- Dodano: wt 22-01-2013, 8:44 --
Wtorek,22stycznia
ISTOTNE DANE PUBLIKACJE NA DZISIAJ, KTORE MOGA MIEC WPLYW NA RYNEK W DLUGIM HORYZONCIE:
JAPONIA 04:47 Decyzja BoJ ws. stóp procentowych - Prognoza 0,1%; Poprzednio 0,1%
NIEMCY 11:00 Indeks instytutu ZEW - Prognoza 12; Poprzednio 6,9
USA 16:00 Sprzedaż domów na rynku wtórnym - Prognoza 5,08 mln; Poprzednio 5,04 mln
USA 16:00 Indeks Fed z Richmond - Prognoza 4; Poprzednio5
Po pierwsze - kiepskie miejsce na objęcie (LT+support pod nami).gronwro pisze:ej h1 objęcie bessy, najbliższy cel po lekkiej korekcie to okolice 118 - 118.1. miłego dnia
Po drugie, świeczka się jeszcze nie zamknęła.
Ale spoko, powodzonka. Imo londyn miał okazje do podkupienia.
A stronger Japan is good for the global economy!
USDYEN: 90
EURYEN: 120
USDYEN: 90
EURYEN: 120
No to zaciskałem SL i ugrałem na ejku 20 pipsów na 5 lotów. Zobaczymy gdzie to poleci ale idę teraz bawić się z synem:) 

Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)