Osoby, które tam mieszkają na stałe mówią inaczej. Nastroje są skierowane przeciw członkowstwu w UE. Angole czują sie mocno wyzysikiwani. Jak widac po ostatnich wystapieniach polityków oni na prawdę przygotowują się do referendum w tej kwestii.pr7emo pisze:ee tam, GB jest otwarta na ludzi, mało prawdopodobne że wyjdą z ue, tym bardziej że to by im zaszkodziło
w dłuższej perspektywie to by jeszcze bardziej zaszkodziło
to raczej presja na ludzi wg mnie
by mieli świadomość toku wydarzeń
Kryzys w Europie - opinie bankierów
-
- Maniak
Re: Kryzys w Europie - opinie bankierów
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Dokladnie tak jak napisales. Czasy kiedy angole cieszyli sie z przyjezdnych dawno minely. Oni sa zmeczeni najazdem z europy. Dali sobie wcisnac bajke o tym jak to imigranci odbieraja im prace i jak to imigracja jest winna wzrastajacej przestepczosci.Adrianoforex pisze:Osoby, które tam mieszkają na stałe mówią inaczej. Nastroje są skierowane przeciw członkowstwu w UE. Angole czują sie mocno wyzysikiwani. Jak widac po ostatnich wystapieniach polityków oni na prawdę przygotowują się do referendum w tej kwestii.pr7emo pisze:ee tam, GB jest otwarta na ludzi, mało prawdopodobne że wyjdą z ue, tym bardziej że to by im zaszkodziło
Prawda jest inna, ale co nas to obchodzi. Palic imigrantow nie beda, wiec mozna sie poki co czuc bezpiecznie

"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
-
- Maniak
MajorGC pisze:Dokladnie tak jak napisales. Czasy kiedy angole cieszyli sie z przyjezdnych dawno minely. Oni sa zmeczeni najazdem z europy. Dali sobie wcisnac bajke o tym jak to imigranci odbieraja im prace i jak to imigracja jest winna wzrastajacej przestepczosci.Adrianoforex pisze:Osoby, które tam mieszkają na stałe mówią inaczej. Nastroje są skierowane przeciw członkowstwu w UE. Angole czują sie mocno wyzysikiwani. Jak widac po ostatnich wystapieniach polityków oni na prawdę przygotowują się do referendum w tej kwestii.pr7emo pisze:ee tam, GB jest otwarta na ludzi, mało prawdopodobne że wyjdą z ue, tym bardziej że to by im zaszkodziło
Prawda jest inna, ale co nas to obchodzi. Palic imigrantow nie beda, wiec mozna sie poki co czuc bezpiecznie
Jak dla mnie to tam głównym problemem są emigranci z Azji i Afryki. Nie jestem rasistą ale jeśli kiedykolwiek ktoś z was pracował z nimi to zrozumie o czym piszę. Odwrócisz się to oni zastygają w ostatniej pozycji niczym ważka. Życie wraca do nich wraz z naszym nowym spojrzeniem.

Ale w społeczeństwie co raz mocniej pokutuje przekonanie, że UE to raczej więcej zła niż dobra. Już nawet nie chodzi mi o stary konflikt z Francją. Jedni na drugich wołają żabojady albo mcdonaldy.
Jeśli dojdzie do takiego referendum to będzie to bardzo duże zagrożenie dla europejskiej wspólnoty, a co za tym idzie unijnej gospodarki.

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
- NicDoStracenia
- Gaduła
W marcu 2009 bylem w Oxfordshire, niedaleko twierdzy konserwatystow, w przepieknej okolicy, w wiejskiej restauracji, ktorej bywalcami sa wlasciciele ziemscy, z politowaniem, smiejacy sie, slyszac slowo "kryzys", jaki kryzys?kryzys to ma biedota bo zarcie podskoczylo. Nie wierze w to, ze UK wyjdzie z Unii, jest to po prostu zbyt drogie, a tutaj podejmuje sie decyzje w oparciu o ocene. Wyjda jesli to bedzie tansze niz pozostanie.
"Frankly, in my experience, I`ve known few people who have gotten rich off technical analysis. " Jim Beeland Rogers
Gdy wiekszosc naszej wiedzy nie pochodzi juz z bezposredniego doswiadczenia ,wowczas czy chcemy czy nie coraz wiecej informacji musimy przyjmowac na wiare.