http://www.getinonline.pl/butik/wnioski ... index.html
Ciekawi mnie czy jest w tym jakiś kruczek, ktoś może skorzystał już z tego i/lub może prześledził bliżej regulamin, warunki tej "promocji" ??
Prezent w Getin online za otwarcie konta
- ForexTig3r
- Maniak
Prezent w Getin online za otwarcie konta
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Re: Prezent w Getin online za otwarcie konta
Ja patrzyłem to konto perfekcyjne z lokatą bodajże na 10% i tam w regulaminie jest m.in. że musisz mieć konto otwarte przynajmniej 30 miesięcy i 2 transakcje kartą debetową robić miesięcznie. Nie wiem czy tam były opłaty za kartę i prowadzenie konta, bo odpuściłem. Przeczytaj dokładnie regulamin, bo znając Getin na pewno tam są jakieś dodatkowe warunki.
Edit: to małym drukiem znalazłem napisane:)
1Miesięczna opłata za prowadzenie Konta Perfekcyjnego wynosi 9,99 zł. Opłata nie jest pobierana pod warunkiem zasilenia rachunku na kwotę min. 1000 zł oraz wykonania kartą debetową transakcji bezgotówkowych o wartości min. 400 zł miesięcznie.
Oferta ważna od 5.01.2013 r. do odwołania.
2 Warunkiem otrzymania nagrody jest wpłacenie na Konto Perfekcyjne kwoty 1000 zł oraz wykonanie 2 transakcji kartą debetową wydaną do rachunku.
W sytuacji, gdy Klient zdecyduje się na rozwiązanie umowy przed upływem 24 miesięcy od jej zawarcia, zostaje zobligowany do zwrotu otrzymanej nagrody.
Edit: to małym drukiem znalazłem napisane:)
1Miesięczna opłata za prowadzenie Konta Perfekcyjnego wynosi 9,99 zł. Opłata nie jest pobierana pod warunkiem zasilenia rachunku na kwotę min. 1000 zł oraz wykonania kartą debetową transakcji bezgotówkowych o wartości min. 400 zł miesięcznie.
Oferta ważna od 5.01.2013 r. do odwołania.
2 Warunkiem otrzymania nagrody jest wpłacenie na Konto Perfekcyjne kwoty 1000 zł oraz wykonanie 2 transakcji kartą debetową wydaną do rachunku.
W sytuacji, gdy Klient zdecyduje się na rozwiązanie umowy przed upływem 24 miesięcy od jej zawarcia, zostaje zobligowany do zwrotu otrzymanej nagrody.
- ForexTig3r
- Maniak
Ale nie dodałeś, że nie wolno wypłacać nic z konta, czy kwoty do jakiegoś limitu, bo jak tok to nie problem zlecenie stałe robiło by się samo na to 1000zł, tylko trochę cudowania z wypłacaniem tych 4 stówek z bankomatów i wpłacaniem ich z powrotem.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ForexTig3r 400 zł transakcji bezgotówkowej oznacza tyle że musisz zrobić zakupy za taką kwotę placąc kartą, wypłacanie z bankomatu kompletnie nic nie daje,
reasumując jeśli nie zamierzasz używać konta nie ma sensu sie w takie coś bawić, dla prezentu za 150 zł
reasumując jeśli nie zamierzasz używać konta nie ma sensu sie w takie coś bawić, dla prezentu za 150 zł
Dokładnie tak jak napisał Ink.
To już chyba lepiej spróbować z STS-u wyciągnąć te 200zł. Maja teraz taki bonus powitalny, wpłacasz 200zł, dostajesz 200zł bonusu i musisz go tam chyba kilka razy obrócić zanim będziesz mógł wypłacić. Ale za to nic nie ryzykujesz. Te 200zł, które wcześniej wpłaciłeś można wypłacić nie grając nimi. Tak przynajmniej piszą na forach bukmacherskich, sam tego nie próbowałem, ale z tego co widzę, to niektórzy po kilka kont nawet na znajomych zakładają:)
http://www.forum.bukmacherskie.com/f190 ... 85982.html
http://www.forum.bukmacherskie.com/f190 ... 103-5.html
Edit: Obrócić musisz 4 razy po kursie minimum 1,7. Wszystko jest w tym pierwszym linku. Ryzyko zerowe, a kilka stów może wpaść przy odrobinie szczęścia.
To już chyba lepiej spróbować z STS-u wyciągnąć te 200zł. Maja teraz taki bonus powitalny, wpłacasz 200zł, dostajesz 200zł bonusu i musisz go tam chyba kilka razy obrócić zanim będziesz mógł wypłacić. Ale za to nic nie ryzykujesz. Te 200zł, które wcześniej wpłaciłeś można wypłacić nie grając nimi. Tak przynajmniej piszą na forach bukmacherskich, sam tego nie próbowałem, ale z tego co widzę, to niektórzy po kilka kont nawet na znajomych zakładają:)
http://www.forum.bukmacherskie.com/f190 ... 85982.html
http://www.forum.bukmacherskie.com/f190 ... 103-5.html
Edit: Obrócić musisz 4 razy po kursie minimum 1,7. Wszystko jest w tym pierwszym linku. Ryzyko zerowe, a kilka stów może wpaść przy odrobinie szczęścia.
- ForexTig3r
- Maniak
Płatność na rachunek Fx również jest traktowane jako zakup (opłata 3%).Ink. pisze:ForexTig3r 400 zł transakcji bezgotówkowej oznacza tyle że musisz zrobić zakupy za taką kwotę placąc kartą, wypłacanie z bankomatu kompletnie nic nie daje,
Choć niekoniecznie, AliorSync już nałapał klientów i pogarsza ofertę, CashBack ma tylko na określone kody...
OT, ale nie ma sensu chyba zakładać osobnego tematu.
Ktoś byłby tak dobry, aby podać, czy do tej bajeranckiej karty w getin online, gdzie pokazuje saldo konta jest to samo konto, na tych samych warunkach. Jeśli nie to jakie tam są opłaty i jakie za kartę? Dzięki
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线