DayTrading: Piątek 18.01.2013
Re: DayTrading: Piątek 18.01.2013
jogimk, pokaż tę dywergencją, każdy z Nas używa innych wskaźników o różnych parametrach....
z h2 by wynikało albo polony up, albo mała konsolka trochę niżej i wtedy coś mocniejszego w dół?
z h2 by wynikało albo polony up, albo mała konsolka trochę niżej i wtedy coś mocniejszego w dół?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2013, 13:00 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Mało prawdopodobne jest, aby zjechało aż tak nisko przy takich młotkach. Ja tam sobie cierpliwie dokładam. Jazda do góry to tylko kwestia czasu. Pewnie od 13 się zacznie pod wejście USA.snikers_m pisze:Też tak myślę nie zdążyłem wejść w L-kę wiec cierpliwie czekam licząc że dno jeszcze raz klepną na 35
Na Ed i EJ młotki na bialo, dolary do orzechów że miśki dostaną nimi po futrze 
Przypomnial mi sie taki piatek (23/11) - rajd na 100P od 13 do 18. Wtedy tez były ładne falsy na tradycyjnych swiecach, zmiany zdań co chwilę... taka mała analogia sie szykuje.

Przypomnial mi sie taki piatek (23/11) - rajd na 100P od 13 do 18. Wtedy tez były ładne falsy na tradycyjnych swiecach, zmiany zdań co chwilę... taka mała analogia sie szykuje.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2013, 13:04 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
Mpapiez pisze:Imo Edek UP.
Zrobił dokładnie to samo co wczoraj, wpadł pod resist. Odklepał "35" , zrobił retest oporu i co ? i wywalił do góry ! (2gi raz wpadłem w tą samą pułapkę, fałszują klasyczne zagrania). Teraz na H1 mamy 2 wyraźne młotki. Czegoś takiego się nie lekceważy.
Odczucie mam takie, że na sesji US, możemy być sporo powyżej 1.34, bo gdzieś cholera ta cena musi w końcu dojść. Osobiscie stawiam na 1.3424-30.
15.01 tez były dwa młotki przy 1.3320 i co poszło w dół

chciwość jest dobra
Ja tam żadnych młotków z 15.01 nie widzę na H1. A jedyne coś młotkopodobne jest, ale nie tam gdzie być powinno - czyli dla mnie zupełnie nieistotne.pkubiu pisze:Mpapiez pisze:Imo Edek UP.
Zrobił dokładnie to samo co wczoraj, wpadł pod resist. Odklepał "35" , zrobił retest oporu i co ? i wywalił do góry ! (2gi raz wpadłem w tą samą pułapkę, fałszują klasyczne zagrania). Teraz na H1 mamy 2 wyraźne młotki. Czegoś takiego się nie lekceważy.
Odczucie mam takie, że na sesji US, możemy być sporo powyżej 1.34, bo gdzieś cholera ta cena musi w końcu dojść. Osobiscie stawiam na 1.3424-30.
Idź zapytaj szefa jak nie wierzysz.
mamy boczniak na E J
na h4 był dojazd do oporu później prawie i co teraz w ciągu kilku godzin będzie przebicie ? według mnie możliwe ale bardziej prawdopodobny będzie dojazd do wsparcia.
widze, od rana zmieniam zdanie jak baba....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jego młotek już widziałam - nie ma czym sie chwalićMpapiez pisze:Ja tam żadnych młotków z 15.01 nie widzę na H1. A jedyne coś młotkopodobne jest, ale nie tam gdzie być powinno - czyli dla mnie zupełnie nieistotne.pkubiu pisze:Mpapiez pisze:Imo Edek UP.
Idź zapytaj szefa jak nie wierzysz.
chciwość jest dobra
jego młotek już widziałam - nie ma czym sie chwalić